Találtam egy Balkáni gerle fiókat 1-2 hetes hogyan ettesem? Mit agyak neki?
Figyelt kérdés
Vagyis nem találtam hanem volt egy nagy barackfánk ami ki volt halva és ki fágtuk és volt rajta egy fészek és abban egy fióka és azt szeretném meg kérdezni hogy ha fel nevelem akkor ha felnő és ugye szabadban lenne akkor ugyn ugy jönni fog hozzánk például kajáért vagy csak ugy?és mit agyak neki enni?van lisztkukacunk is magvak gilisztát is tudok ásni és még annyi hogy inni kell neki adni vizet?Nagyon köszön a válaszokat.helyesirási hibékért bocsi és a fogalmazásért is sory.2017. jún. 1. 18:51
21/28 anonim válasza:
A balkani gerle fiokakat eleg naponta 3-4x etetni. Mas fiokakat valoban szinte orankent kell etetni, de a balkani gerlet nem. Nyugodj meg, nem lesz baja.
22/28 anonim válasza:
Itt van egy cikk, a Hortobagy Madarparktol, olvasd el, ebben is vannak hasznos tanacsok.
23/28 A kérdező kommentje:
Akár hány hetes akkor is 3 4 szer adjak neki? És azt olvastam hogy este már nem ehetnek ez igaz?
2017. jún. 2. 16:34
24/28 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem mert egy barátnőm hozott kb 2-3napos fiókat balkáni gerle ő azt állitja találta de szerintem ki vette valamilyen fészekből azt mondta ha nem tartom meg kidobja az utcára és azért kérdezem hogy a kicsi 2 3 napos galambnak is 3 4 szer kel e adni.
2017. jún. 2. 16:38
25/28 anonim válasza:
A kisebb, nehany napos-hetes galamboknak inkabb 4x kell, a tollas-nagyobbaknak pedig eleg 3x.
Ejszaka nem kell etetni. Reggel megeteted felkeleskor, aztan delben, aztan mondjuk delutan 3-4 orakor, es utana meg egyszer este 7-8 korul. Amikor meg nagyobb, akkor reggel egyszer, napkozben egyszer, es lefekves elott egyszer.
26/28 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.
2017. jún. 2. 17:01
27/28 anonim válasza:
Mit 2x-3x??Galambot reggel és este etetünk.Ha gyorsan emészt akkor délben is de majd látod a begyét.
28/28 A kérdező kommentje:
De ez kisfióka ás balkáni gerle utolsó
2017. jún. 3. 07:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!