Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Találtam egy Balkáni gerle...

Találtam egy Balkáni gerle fiókat 1-2 hetes hogyan ettesem? Mit agyak neki?

Figyelt kérdés
Vagyis nem találtam hanem volt egy nagy barackfánk ami ki volt halva és ki fágtuk és volt rajta egy fészek és abban egy fióka és azt szeretném meg kérdezni hogy ha fel nevelem akkor ha felnő és ugye szabadban lenne akkor ugyn ugy jönni fog hozzánk például kajáért vagy csak ugy?és mit agyak neki enni?van lisztkukacunk is magvak gilisztát is tudok ásni és még annyi hogy inni kell neki adni vizet?Nagyon köszön a válaszokat.helyesirási hibékért bocsi és a fogalmazásért is sory.

2017. jún. 1. 18:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
merre laksz?ha közel akkor én átveszem ha kell.
2017. jún. 1. 22:43
 12/28 anonim ***** válasza:

Az iylen korú fiókák félóránként óránként kapnak enni. Tehát max másfélóránként ennie kell.Minden madár, magevők is fehérjével etetik a fiókákat. A lisztkukac később jó lesz, bár akkor már át fog térni a magevésre(először majd főzni a búzát, hogy felpuhuljon)

Ráadásul a galambok begytejjel.

Itt a segítség

[link]

[link]

én kevertem bele tehéntúrót is(natúr, sótlan)

2017. jún. 2. 00:17
 13/28 A kérdező kommentje:

Utolsó előti 1 biztos meszzi lakunk 2 nem kell átvenni

Azért köszi

Útolsó utána irtam hogy nem 1-2hetesek mert tollasodik akkor mennyi idős lehet?és mennyi időnként kell kajáltatni?mindenki azt irja 3 4 szer

2017. jún. 2. 07:36
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

Az sajnos nem elég.mármint 3-4x.Legalább 2-3óránként etetni kéne reggeltől estig.

[link]

2017. jún. 2. 08:19
 15/28 A kérdező kommentje:
madármentőkek irtam azt irkák 3-4x jó etetni most 4 x késöb 3 szor itt is azt irták
2017. jún. 2. 08:35
 16/28 A kérdező kommentje:
és az rosz neki ha félig sötét félig világos kis épületben tartom este sötét ugye....vagy valahogy oldjam meg hogy udvaron legyen levegőn?
2017. jún. 2. 08:36
 17/28 A kérdező kommentje:
Kérlek irjatok még
2017. jún. 2. 15:33
 18/28 anonim ***** válasza:
Ha az udvaron tartod, akkor eselyes, hogy macska, vagy egyeb allat elkapja, ugyhogy inkabb zart helyen tartsd.
2017. jún. 2. 15:49
 19/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2017. jún. 2. 16:13
 20/28 A kérdező kommentje:
Akkor most hányszor etesem??
2017. jún. 2. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!