Utálom a papagájunkat, mit tegyek?
Hihetetlenül szánalmas és nevetséges, hogy a problémáidat egy ártatlan állatra kened. Nem tehet semmiről, nem arra utazik, hogy idegesítsen és a konfliktusaid oka sem ő, csak a felfokozott idegességedben már őrá is csattansz.
tanuld meg megállapítani, honnan erednek a bajok. Elárulok valamit: nem a madárból.
Ha otthon is ennyire zavar, akkor legyél kevesebbet otthon. (oké, ez nagyon hülyén hangzik).
Írtad, hogy szeretsz lovagolni. Amikor nagyon ideges vagy lovagolj egy
kört, attól én mindig megnyugszom. (ha van erre lehetőséged).
Szólj anyukádnak, hiszen azért ne hogy már egy papagáj fontosabb legyen a gyerekénél!
Keressetek a madárnak valami különálló lakrészt, ahonnan nem hallatszik, ha... akármit csinál.
15/L
Nem is gondoltam, hogy valaki ennyire gyerekes lehet, hogy az összes problémáját és frusztráltságát egy papagájra keni. Egyben nevetséges is.
Elsővel egyetértek, próbálj rájönni a problémáid forrására, mert amíg a papagájt hibáztatod, addig hiába várod, hogy megoldódjanak.
Ha pedig a papagáj idegesít, akkor beszéld meg anyáddal, hogy az állandó helye a lakás egy távolabbi pontján legyen, a szobádba pedig ne engedd be, amikor szabadon van a lakásban. Ja és evés közben nézhetsz mást is, nem csak a papagájt.
Kérdező szerintem rossz kategóriát választottál a kérdéshez.
Itt a madarak kategóriában a többség a madarat fogja védeni, mint azt az eddigi válaszokból is láthatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!