Milyen madártoll lehet ez?
Ma, mikor hazajöttem, akkor az udvaron találtam pár szép madártollat, de hogy ezek hogyan kerültek ide, azt nem tudom.
Kb 25-30 cm nagyok, sötétszürkék, és fehérpöttyök vannak rajta, de a toll szélénél elmosódnak ezek a pöttyök.
A Gyöngyi tolla?
Azthittem a ceruzája :D:D:D:D
Ez aranyos volt:):)
Ez valószínűleg egy flambírozott kaukázusi borjúpecsenye tartármártással és egy csipetnyi borssal.
NAGYON OMLÓSZ!
Szerintem is lehet gyöngytyúk, ilyet régen én is találtam az udvaron, pedig senkinek nincs a közelben gyöngytyúkja, még a rendes tyúk is ritka!
Én fácánra gondoltam amikor megtaláltam, sosem gondoltam volna, hogy idekeveredett egy gy.ty.
:)))
Egyébként a réti héja is hasonló, de az nálunk is előfordul?
Hát. nem hiszem, hogy egy héjja leszált volna ide, de a gyöngytyúk az elég valószínű, a szomsznak mindig vannak vmi különleges madarai, majd megfigyelem, hogy vajon melyiktól származhat a toll. :)
köszönöm szépen a válaszokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!