Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Hogy lehetek ekkora segg**fej?

Hogy lehetek ekkora segg**fej?

Figyelt kérdés
Kaptam egy galambot aminek törött volt egyik szárnya és lába. Sokat kényeztettem és nagyon elhízott röpképtelen lett. Gondoltam nem árt koplalni neki ezért minden másnap kapott csak enni-inni és kevesebbet mint azelőtt. Aug.20-ra terveztem az elengedését mert már láttam h kellőképp lefogyott egy hét alatt. Aztán nem volt időm tegnap elengedni..Ma meg reggel megyek h elengedjem erre halottan fekszik a ketrece alján...elfogott a sírógörcs és a lelkiismeret furdolás.Nagyon szégyellem magam h én aki kitűnő tanuló létemre iskolaidőben 15kisgalambot,1csókát,3teknőst,2 papagájt,1kutyát,2macskát,30tyúkot,10kacsát gondozok/tam és most elpusztítottegy galambot az oda nem figyelésem miatt.Most tiszta depis vagyok! Mit csináljak a galambom eltemetésén kívül? :'( ...13 éves lány...

#galamb #meghalt.hulye vagyok
2015. aug. 21. 11:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nagyobb baja volt, amit te nem láthattál.

A ragadozók mindig a gyengébbeket vadásszák le, ezért a madarak kiválóan tudják titkolni a bajaikat.

2015. aug. 21. 12:39
 12/15 anonim válasza:
0%
Szégyeld magad tényleg egy s****ej vagy gondoltál volna szerencsétlen állatra mert ha nem lettél volna lusta kiengedni akkor most más galambokkal repülhetne boldogan amúgy fix hogy kamu amit írtál arról a sok állatról aki ilyen felelőtlen az nem képes állatok gondozására. Mert neked augusztus 20 mi engetted volna el amikor meggyógyult de te helyette elvetted az életét. Mélységesen süllyedj el.
2015. aug. 25. 10:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, attól még hogy szabadon engedi, nem fog varázsütésre meggyógyulni. Az állatok pedig nem szokták csak úgy feldobni a talpukat. Biztosan volt valami baja, amin már nem lehetett segíteni.
2015. aug. 25. 10:53
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen fix h van olyan sok állatom, mert állattartás mániás vagyok tenyésztő es állatorvos akarok lenni! Nagyon szeretem őket gondozni meg egyébként is.a szüleim és nagyszüleim mindenben támogatnak h megkapjak minden állatot amit majd szerettettel gondosan felnevelhessek, MERT IMÁSOM AZ ÁLLATOKAT NÉLKÜLÜK NEM LENNÉK ÖNMAGAM!!
2015. aug. 26. 22:13
 15/15 A kérdező kommentje:
IMÁDOM*
2015. aug. 26. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!