Hogy lehetek ekkora segg**fej?
Figyelt kérdés
Kaptam egy galambot aminek törött volt egyik szárnya és lába. Sokat kényeztettem és nagyon elhízott röpképtelen lett. Gondoltam nem árt koplalni neki ezért minden másnap kapott csak enni-inni és kevesebbet mint azelőtt. Aug.20-ra terveztem az elengedését mert már láttam h kellőképp lefogyott egy hét alatt. Aztán nem volt időm tegnap elengedni..Ma meg reggel megyek h elengedjem erre halottan fekszik a ketrece alján...elfogott a sírógörcs és a lelkiismeret furdolás.Nagyon szégyellem magam h én aki kitűnő tanuló létemre iskolaidőben 15kisgalambot,1csókát,3teknőst,2 papagájt,1kutyát,2macskát,30tyúkot,10kacsát gondozok/tam és most elpusztítottegy galambot az oda nem figyelésem miatt.Most tiszta depis vagyok! Mit csináljak a galambom eltemetésén kívül? :'( ...13 éves lány...#galamb #meghalt.hulye vagyok
2015. aug. 21. 11:11
11/15 anonim válasza:
Valószínűleg nagyobb baja volt, amit te nem láthattál.
A ragadozók mindig a gyengébbeket vadásszák le, ezért a madarak kiválóan tudják titkolni a bajaikat.
12/15 anonim válasza:
Szégyeld magad tényleg egy s****ej vagy gondoltál volna szerencsétlen állatra mert ha nem lettél volna lusta kiengedni akkor most más galambokkal repülhetne boldogan amúgy fix hogy kamu amit írtál arról a sok állatról aki ilyen felelőtlen az nem képes állatok gondozására. Mert neked augusztus 20 mi engetted volna el amikor meggyógyult de te helyette elvetted az életét. Mélységesen süllyedj el.
13/15 anonim válasza:
Kedves utolsó, attól még hogy szabadon engedi, nem fog varázsütésre meggyógyulni. Az állatok pedig nem szokták csak úgy feldobni a talpukat. Biztosan volt valami baja, amin már nem lehetett segíteni.
14/15 A kérdező kommentje:
Igen fix h van olyan sok állatom, mert állattartás mániás vagyok tenyésztő es állatorvos akarok lenni! Nagyon szeretem őket gondozni meg egyébként is.a szüleim és nagyszüleim mindenben támogatnak h megkapjak minden állatot amit majd szerettettel gondosan felnevelhessek, MERT IMÁSOM AZ ÁLLATOKAT NÉLKÜLÜK NEM LENNÉK ÖNMAGAM!!
2015. aug. 26. 22:13
15/15 A kérdező kommentje:
IMÁDOM*
2015. aug. 26. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!