Hogy lehetek ekkora segg**fej?
Semmit. Az állatok néha megdöglenek.
Ország Mihály, aki sokáig az állatkert főállítorvosa volt, és igen nagy állatbarát, egyik könyvében ("mindent lehet, de krokodilt azt nem") írta:
egyszer három fiatal galambot tartott, akik kiestek egy fészekből. Gyönyörűen felnevelte őket. Már nagyon szépek voltak, mikor befogadott egy sérült sünit. A süni ugyanott lakott, de lent, egy dobozban. Nappal többnyire aludt, ő s szépen rendbejött már. Egyszer déltájban tiszta búzűval ettette a kezes galambokat, mikor felébredt a sün, és előjött ő is. Minden teketória nélkül odament a galambokhoz, ráugrott az egyikre, és leharapta a fejét, majd jóízűen megette a galambot.
Misi bácsi írja, hogy mindig is szerette a süniket, mint minden ember, de ezen azért egy kicsit elkeseredett.
"Misi bácsi írja, hogy mindig is szerette a süniket, mint minden ember, de ezen azért egy kicsit elkeseredett."
Akkor én vagyok a kivétel, mert embert nem utálok annyira mint a sünöket. :D
Szeretem az állatokat, föleg kutyákat, de a feleség akart macskát, most épp a macska a kedvencem, annakellenére hogy régebben ne voltam az. SZzóval nem mondható el hogy ne szeretném az állatokat, de a sünt sosem viseltem el.
Hát, akkor valóban kivétel vagy, mert a sündisznóknak elképesztően jó a PR-juk.
pedig hihetetlenül falánk, agresszív, büdös, bolhás jószágok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!