Nagyon nagy a papagájom körme. Hogyan tudom levágni neki? Ö egy sárgahomlokú amazon. Megfogni nem nagyon tudom, mert csíp.
Ha nem tudod megfogni, mert csíp, akkor hogyan akarod levágni a körmét?
Amúgy ha sikerül, akkor is csak módjával, mert nagymamám már járt úgy hullámos papagáj csőrének a levágásakor, hogy többet vágott a kelleténél, szegény napokig alig bírt enni, kapaszkodni.
Nekem mondjuk állatkozmetika, állatorvos jutott eszembe. Lehet, hogy az utóbbi nem csinál ilyet, az előbbi meg nem (mind) vállalja, nem tudom. Csak egy ötlet volt.
Hogy profik az állatorvosok azt erősen kétlem, max azok, akik eleve a madarakra specializálódtak!
Elég baj az, hogy nem mered megfogni a saját madaradat! Nagyon egyszerű!
Felveszel egy jó vastag kesztyűt és azzal lefogod, majd szépen levágod a körmét ügyelve arra, hogy az élő szövetbe nem vágj bele.
Ezt neked kell látnod, hogy hol van!
De, ha beteszel neki vastagabb ágat és azt cserélgeted időnként az is segít neki koptatni egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!