Csicsky kérdése:
Mit jelenthet a kanárinál a tollborzolás?
Figyelt kérdés
Kaptam ajándékba egy kis kanárisárga kanárit. Azt nem tudom, hogy milyen nemű. A tollát állandóan felborzolva tartja (úgy néz ki, mit egy kis tollgolyó). A szobában gyakran szokott repkedni, időnként egy kicsit csiripelni is. Enni rendesen eszik, fürdeni is szokott, úgyhogy nem tudom mit gondoljak erről, mert kezdettől fogva ezt csinálja (vagyis több, mint három hete, amióta nálam van, ill. lehet, hogy már az előző gazdájánál is csinálta). Állítólag akkor csinálja ezt, ha fázik (de a szobában mindig olyan 20-22 fok meleg van), vagy ha beteg.2014. nov. 27. 22:43
11/11 Törpilla57 válasza:
Hát, nem is tudom. Úgy gondolom, hogy a hirtelen hideg azért nem tesz jót neki.Inkább takard le(teljesen) valamivel a kalitkát, amíg a szellőztetés tart.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!