Pintyeim tegnap raktak megint tojást! Ma pedig csak repkednek és nem is foglalkoznak vele ez természetes vagy így tönkre megy a tojás?
Figyelj!
Nekem hullámosok vannak nekem is előfordul hogy ott haggya a tojást vedd ki alóluk hogy minnél hamarabb letoljanak ujra!
(Velem még hál IATENNEK NEM FORDULT ELŐ MERT JÓL VANNAK TARTVA)
szerintem az a baj hogy nincs nem elég nagy a hejük stb....
Azoknak röpde kéne és 1 párral semmit nem érsz!
1 röpde és abba min 10 pár úgy fognak jól kelteni!!
Szép napot!
Ha van fészkük, etesd őket az általad említettekkel. Ha minden rendben, a 2. vagy 3. tojás után elkezdenek költeni. Ha mégsem, kidobós a "szaporulat".
köszönöm szépen a válaszokat remélem elül most estére lett még 1 :) Lesz még 5 pár de itt Szolokon nehéz venni- szerezni szép egészségeseket.
a madárház most készült el ami 100x150x60 amiben most vannak kalitka 50x60x30 van fészek meg is építették szépen!
Szép napot!
Nem mondom, hogy követendő példa, de nekem a tisztaság érdekében többször pakolni kellett a fiókákat. Hál' Istennek semmi baj nem volt a költéssel utána sem.
Csak azért mondom, hogy ha nagyon muszáj, meg lehet próbálni a költöztetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!