Mi a véleményetek a barátpapagájról?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy alkalmas-e a barátpapagáj házi kedvencnek, és mik a képességei (beszéd, agresszivitás)? Ha én szeretném felnevelni, hány hetes kortól kell, vagy lehet? Mit lehet adni neki olyankor? Hol találok erről infót?2009. júl. 26. 21:30
1/4 anonim válasza:
Egy nagyon aranyos papagáj :) Nekem korela van. Google-ban rákeresel, kidob egy pár oldalt.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, találtam ezt, azt. De, ha valakinek esetleg konkrétan barátpapagájos tapasztalatai vannak, írjon nyugodtan, akár privát emilt is.
2009. júl. 30. 08:55
3/4 anonim válasza:
Nekem van egy, 10 éve.
Egyetlen (?) negatívuma, hogy rettenetesen nagy a hangja, de mindenképpen ragaszkodó, főként ahhoz az 1valakihez, aki a legtöbbet törődik vele.
Nagyok az elvárásai, törődést igényel, de nagyon szelid.
4/4 anonim válasza:
nekem barát van nagyon aranyos könnyen szelídül és megszokik a hangja valóban nagyon nagy néha nekem is nehéz elviselni : D a beszédképessége viszont nagyon jó és nagyon szeretni való kis madárka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!