Mit csinálok rosszul a papagájommal?
sose hallottam ilyen papgájról google a barátom megnéztem ..gyönyörű:) irigykedek most:P
szóval nekem nimfa papagájaim vannak.igaz én alapba kézhez szoktattam mert a szomszédba keltek ki.de így is néha zizik:)
Mindig legyen a kalitka tetején egy ruha..tenyésztő mondta ami a kalitka tetejét letakarja,az oldala maradhat szabadon d így biztonságban érzi magát...és tényleg bejön. Attól ,hogy vergődik baja nem lesz.mindig beszélj hozzá,sokat legyél körülötte.És sok türelem kell hogy megszokjon...Amúgy egy ilyet mennyiért lehet venni???Valami gyönyörű:)
Ezen a fórumon már jártál: [link]
Ajánlom hogy regisztrálj és kérdezz ott. Ilyen téren (is) nagyon tapasztaltak.
Köszönöm!
itt még nem jártam, de megteszem!
Szia!
Ezek a madarak nem szeretik a hirtelen mozdulatokat. Tapasztatból tudom. Nekem most barrabandjaim vannak és azok is ijedeznek a hirtelen mozdulatoktól, a seprűktől főleg.
Csak nyugodtan, lassan közelíts hozzáj, és beszélj neki.
Én már eljutottam oda, hogy elveszik a kezemből a kaját.
Csak semmi hirtelen mozdulat:)
Nekem is barrabandom van, egy évesen került hozzám, nem volt szelídítve. Eleinte ő is nagyon ideges volt, megijedt mindentől, de ahogyan előttem írták, sok türelemmel, beszélgetéssel, és rengeteg finom falattal meg lehet szelídíteni. Hozzányúlni még nem lehet, de az ennivalót gondolkodás nélkül elveszi a kezemből, és már nem ijedezik, nagyon nyugodt madár.
Kitartást, és ne add fel, idővel megbarátkozik majd veled. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!