Mit csináljak a hullámos papagájommal?
Hát... nekem is volt egy hullámos papagájom, ugyancsak 7 éves volt. Neki nem ment a hasa csak nagyon más volt gubbasztott, aztán nem tudta rendesen tartani magát... szal beszereztünk neki egy kis helyet ahol a kalitka alján tudott lenni... El mentünk közbe a dokihoz is, megvizsgálta... és azt mondta az izomzatával van baj (elsorvadtak) azt mondta, h pár nap és lehet h elpusztul + h kb. ennyit élnek az ilyen papagájok...
De ez mondjuk nem azt jelenti h elpusztul a tied is, de .... nem is tudom... vizet iszik rendesen??
luluka62 Jobb lett volna ha inkább nem írsz semmit. Se ti se az állatorvos se a szomszédotok nem ért a madarakhoz az tuti. A papagájotoknak tuti nem csak vagy egyáltalán nem az izomzatával volt baj hanem azzal ahogy tartottátok. Gondolom rengeteg ártalmas dolgot kapott mert a hozzászólásaidból kiderült egyáltalán nem néztél utána hogyan kell tartani a hullámosokat mert pl.madárhomokot mindig kell nekik adni nem csak akkor amikor gond van a gyomrukkal. Szegény azért élt csak 7 évet mert addig bírta a sok rosszat,ártalmat.
A hullámosok jó tartás mellett 15-20 évig élnek.
Kérdező:
Kérdezz meg egy madarakhoz tényleg értő állatorvost hátha tud valamit mondani látatlanban.
Kedves utolsó!
Hidd el, engem is felbosszant, ha valaki tudatlanul tart állatot, de ne vádold meg a kérdezőt. Sok dolog miatt pusztulhat el hamar a madár, nem csak a nem odafigyelés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!