Állatorvos nem ért hozzá! Többet is felhívtam, de senki nem ért hozzá! :( Egyik hullámos papagájom tegnap és ma hányt. Most pedig már fekszik a földön elterülve és nem bír felmászni a rúdra!
Mit tehetnék érte???
2012. ápr. 28. 19:07
1/9 A kérdező kommentje:
Most újra felment, de látom, hogy egyre rosszabbul van és bármikor leeshet! :((
Van még rajta kívül 2 papagájom. 3-an vannak együtt.
2012. ápr. 28. 19:10
2/9 anonim válasza:
Beteg. Nemigen tehetsz érte semmit. Talán állatkórházba bevihetnéd.
(De miféle állatorvos az, aki nem ért egy gyakori papagájhoz?!)
2012. ápr. 28. 19:29
3/9 anonim válasza:
Először is különítsd el, és tedd elé az ételét és a vizét, hogy ne kelljen érte másznia és küzdenie. Aztán telefonálj be a legközelebbi (általában megyeszékhelyi) állatkórházba, bár én nem hiszem el, hogy nem lehetne hatni egy határozott ordítással a lusta, szívtelen állatorvosodra... az "alap" háziállatokhoz alapszinten legalább értenie kell, ha csak nem vette ő is a diplomáját...
2012. ápr. 28. 20:14
4/9 A kérdező kommentje:
Mert itt Jászberényben nem értenek az ilyen kisállatokhoz, akárkit hívtam senki se ért hozzá csak a kutyához meg macskához!
Végülis felirattam neki antibiotikumot, hátha az segít, tettem az ivóvízébe és odatartottam elé és ivott belőle.
De fura hogy az antibiotikum az egy szemcsepp tulajdonképpen.
Enni nem evett, pedig elé tartottam a fürtös kölest, de nem evett már.
Már csak abban bízok, hogy ez az antibiotikum segít...:(
2012. ápr. 28. 22:15
5/9 A kérdező kommentje:
Nem segít a szemcsepp (antibiotikum) sem. Már fel se tud állni és enni-inni se tud, csak fekszik lent a földön és a lábacskái össze vannak záródva. :((
2012. ápr. 29. 09:21
6/9 anonim válasza:
Szegénykém.. Nagyon sajnálom.
2012. ápr. 29. 09:49
7/9 A kérdező kommentje:
Sajnos elveszítettem őt. Holnap lett volna egy olyan doki aki fogadott volna, de tudtam hogy késő lesz, és így is lett, tehetetlen voltam, mert nem volt most itt ilyen orvos aki segíteni tudott volna rajta. :( Csőrikém most valahol boldogan él tovább, biztosan így van!
2012. ápr. 29. 19:14
8/9 tibinicle válasza:
nagyon megható :) az én papagájom is csőri :)
2012. nov. 13. 20:18
9/9 tibinicle válasza:
ja,és nagyon sajnállom,de legalább boldogan él tovább az égben szabadon :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!