Egy galamb-nak eltört a szárnya és most itt ül a fánkon?!
Figyelt kérdés
mit tegyek vele én megtudnám gyógyitani?
értek a papagájokhoz de galambokhoz nem nagyon:S
2011. szept. 21. 06:58
1/9 anonim válasza:
El van törve a szárnya, de a fán ül? :O Ha nem házi galamb, akkor befogjátok, és irány vele valami vadasparkba, állatkertbe. Ha házi galamb... Akkor vagy tartjátok otthon, etetitek, vagy szegénynek meg vannak számlálva a percei.
2/9 anonim válasza:
ha vannak nálatok helyi állatmentők, nekik szóljatok, ők az állatkórházzal rendbetetik.
3/9 anonim válasza:
Egy vadgalambot hiába viszel a vadasparkba, esetleg ott tápláléknak jó lesz.
4/9 anonim válasza:
Kiváncsi lennék én arra az állatkorházra ahol a vadgalambokat gyógyítják. A településeken írtják mert elvannak szaporodva.
6/9 anonim válasza:
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:21
Azért a galambfajokat ne keverd össze! Amit irtanak, az az elvadult házigalamb. Az van a városokban.
Azon kívül van a balkáni gerle, az örvös galamb és a magyar vadgerle, amik vadgalambok, és a magyar vadgerle és az örvös galamb még védett is!
kérdezőnek: ha rendes vadgerle, szólj a Madártani egyesületnek! www.mme.hu
7/9 anonim válasza:
Kedves kérdező galambot írt, így gondolom, hogy valamiféle vadóc lehet. Egyébként én is meggyógyítanám a vadócot is ha lehetne. Én voltam az a galád aki azt írta, hogy írtják a vadócokat.
8/9 A kérdező kommentje:
vadgalamb
betettem egy kalitkábaadtam neki inni és enni
de kölest adtam neki:S
mit esznek a galambok?
2011. szept. 21. 19:16
9/9 anonim válasza:
Ha bárki talál sérült galambot akkor keressetek minket!
web:
galambmenhely.gportal.hu
Email: galambmenhely@yahoo.com
Üdv:
Marcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!