Van 2 hullámosom és az egyiket kiengedtem de nem tud repülni csak csapdossa a szárnyát? Azt írták hogy majd megtanul repülni, de most el kezdett vérezni vagy a szárnya, vagy a háta? SOS köszi?
Még eddig nem repült??
Hol vetted???
Most engedted ki elöszőr??
Állatorvoshoz vidd el,és ne várj,és ne itt kérdezz ilyeneket!
Lehet,hogy törött a szárnya,de az orvos megmondja!!
Írd meg majd,mit mondott!!
énis nemrég vettem papagájokat. És nem tudott a him repülni. Sikeresebb volt a "találjunk el mindent telibe" játékban mint a repülésben. A landolásai hasonlitottak a "célozzuk már meg azt is" féle játékhoz.
A nősténynek menegetett.
Aztán 1 honap után, már olyan édesen röpködnek, párban is. Aranyosak. De a him még mindig ügyetlenebb.
De enyémek legalább fel tudtak szállni...
Kedves kérdező viddd a dokihoz!!!!!!!!
Utolsó: a madaraknál tojó van és nem nőstény...
Kérdező: vidd el doki szerintem, lehet a csakodástól sérült meg. Ha törött, a doki rendbe tudja rakni (még talán), ha nem, akkoris is tud tanácsot adni. Mindenesetre én visszamennék a kereskedésbe és rácsapnék az asztalra, hogy mégis megnézhetnék, milyen madarakat árulnak. Ezért nem szabad üzletben venni állatokat: nem tudod honnan származik, milyen rejtett betegsége van. Inkább kereskedőt kell felekresni, olcsóbb is és több mint valószínű, hogy jó helyről van az állatka.
Látatlan kaphatsz itt tanácsokat,tapasztalatokat!
Te döntesz,elviszed vagy sem!!
Én elvinném a helyedben!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!