Mit tegyek? Találtunk egy madarat az úton, a csőre nyitva volt, a szárnya vérzik, de nem erősen. MIt tegyek, engedjem el, mert nem bírja a fogságot?
Figyelt kérdés
De nem tud repülni :S2011. aug. 5. 12:05
1/14 A kérdező kommentje:
nagyon melege volt, de már ivott, hüssön van. már észhez térhetett, mert mikor megfogtam, kiugrott a kezemből.
2011. aug. 5. 12:06
2/14 anonim válasza:
ne engedd el ha nem tud repülni nyagyon figyelj rá
ha olyan helyen laksz akkor vibb el egy erdésznek
vagy nézd meg h van e fészek ara ahol találtad
vagy kérdezd meg a körzeti állatorvost
én többet nem tuduk mondani mert ez télleg tehetelen helyzet
3/14 anonim válasza:
Hát, talán engedd el, ha már tud egyedül is repülni..de ha vérzik a szárnya akkor csücskös...valamivel be kellene neki kenni, hogy ne fertőződjön vagy ilyesmi, persze ha hagyja. Amikor jobban lesz és telik rá az erejéből akkor engedd csak el.
4/14 A kérdező kommentje:
megnézem van-e fészek...barna madár, nagy csőrrel. és mintha vérezne szegénynek belülről a csőre, felfelé tartja. próbáltam itatni, de nem nyelt, remélem attól még csürgott a szájába. megkérdezem az erdészeket...most hüssöl, de meg van ijedve..
2011. aug. 5. 12:17
5/14 A kérdező kommentje:
rá van száradva a vér.
2011. aug. 5. 12:17
6/14 anonim válasza:
ha a szájából fojik a vér az elég rossz jel mert belsővérzés lehet amiől egy ilyen kisállat meghalhat :(
7/14 A kérdező kommentje:
Juj :/ olyan fura hangot ad ki, szuszog..
2011. aug. 5. 12:29
8/14 anonim válasza:
akkor télleg nincs sok esélye ha léguti a dolog szegénykém :'(
9/14 A kérdező kommentje:
..meghalt.
2011. aug. 5. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!