Fiókát találtam! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Fiókát találtam, amit hazahoztam, de nem tudom micsoda, csak nagyon kicsi ezért nem tudom, hogy mit tegyek vele, vagy, hogy érdemes-e kínlódni vele? Vagy csak szenved... Igazából már megevett 2 gilisztát, de kb 3 óra leforgása alatt, és vizet sem akar nagyon inni, pedig csepegtetővel csepegtetek a csőrére. Nem akarom, hogy szenvedjen, de ha menthető akkor folytatom a gondozását.2011. aug. 2. 18:44
1/13 anonim válasza:
Állatkert, vadaspark. Ha sikerül megállapítani, hogymilyen faj, és védett, vagy nem az, de rendesek, akkor befogadják, és felnevelik helyetted. Akármelyik ilyen intézményt felhívhatod, rendszeresen mentenek fiókákat mindenütt.
2/13 anonim válasza:
a kisfiókák nem isznak vizet. A felnőtt madarak mielőtt odaadják a gilisztát beledobják egy tócsába, azért hogy lehető legkevesebb kosz legyen rajta illetve, hogy jobban csússzon, így valamelyest néhány csepp vízhez is jut a fióka...
mme.hu-n nézz körül
ill
pusztadoktor magazin 2011 májusi számában két fecskefióka sikeres felneveléséről olvashatsz...
www.madarpark.hu/files/press/pusztadoktor_2011_majus.pdf
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, írtam egy emailt a helyi állatkertnek, és próbálom etetni vizes gilisztával. remélem megmarad... :)
2011. aug. 2. 19:21
5/13 anonim válasza:
nagyon rendes tőled, h gondozol egy kis fiókát. :) én is találtam egy fiókát a barátokkal de mi félre tettük az útból, hogy ne tapossák agyon, de később visszafele láttuk, hogy már nem él...
6/13 A kérdező kommentje:
óóó most már nagyon jól kajál, fix, hogy megmarad :) köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek. :)
2011. aug. 2. 21:36
7/13 anonim válasza:
kálcium pótlásról el ne feledkezz... (lsd az mme-t)
8/13 anonim válasza:
Ezt olvasd el, ha kérdésed van, ők segítenek neked. [link]
9/13 A kérdező kommentje:
ma délig küldtem le neki sok gilisztát, délután pedig bevittem az állatkertbe, hogy szakszerű gondozást kapjon. remélem megmarad és nem bagoly eleség lesz :D azért köszi mindenkinek még egyszer!
2011. aug. 3. 18:52
10/13 anonim válasza:
Azt hittem megtartod, vagyis a lelkesedésedből erre következtettem... de nem baj, jól döntöttél.
És mit szóltak hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!