Találtam az úton egy csupasz fiókát, gondolom akkortájt eshetett ki a fészkéből. Mit kellett volna tennem?
Először gondoltam rá, hogy visszateszem a fészkébe, ami vélhetően a legközelebbi fán lett volna, de képtelen voltam azt megmászni. Megkérdeztem egy öregasszonyt, aki azt mondta, dobjam be egy kukába. Végül csak annyit tettem, hogy az útról felvéve a legközelebbi fa melletti füves részre letettem.
Sejtem, hogy valószínűleg elpusztul vagy lehetséges, hogy észreveszi egy madár, és megmenekül?
"Én biztos nem hagytam volna ott.."
Hát hova vitted volna, ha nincs a településeden se állatkert, se madármenhely? Otthon meg sokmindent nem tudtam volna vele kezdeni, van egy macskám is, nem tudtam volna a nap 24 órájában őrizni, és nem is értek hozzá.
Hát én értek hozzá, ezért hazavittem volna. Te nem tudtál volna többet tenni érte.
De több mint valószínűleg el fog pusztulni. A szülők nem fogják megtalálni, ha megtalálnák sem tudnák visszavinni a fészekbe, és hozzá sem nyúlnának, mivel megfogtad: emberszagú.
Sajnálom.
Nem érintkeztem vele, levelekkel fogtam meg.
Én is sajnálom, hogy nem valaki hozzáértő talált rá helyettem. Ott kellett volna hagynom, ahol volt, hátha valaki más tudott volna segíteni neki. De először azt hittem, hogy halott, gondoltam hogy ne a betonon heverjen, betolom a fűbe, de aztán elkezdett mocorogni meg minden, és valahogy nem tudtam otthagyni.
Azóta nagyon szarul érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!