A mai vihar után találtam egy a fészkéből kiesett rigófiókát. Mit tegyek vele?
Ha már tud szaladni, akkor nemsokára teljesen felnő. :) Olvass utána, hogy mit eszik, éjszaka, vagy amikor nem tudsz vele lenni tedd egy nagy lyukacsos dobozba (banánosdobozt ajánlom), amikor ráérsz, vidd ki a kertbe és tanítgasd meg repülni. Én már tanítgattam (nagyon jó móka :)), csináld úgy, hogy a kezedre ülteted és a földtől nem messze fel-le emelgeted a karodat, magyarán adj neki egy kis löketet. Ha lepottyan fogd meg, nehogy baja esék, plusz mint mondtam, guggolva csináld, hogy ne essen nagyot. Menni fog, hidd el! :)
Sok sikert!
Első vagyok, megnéztem, mit eszik: lárvák és gyümölcsök.
Szerintem abszolút megfelelne neki a csonti, vagy mi a szösz, kisállatboltban lehet kapni mint élő eleséget.
szia!
Amit írok, csupa jó szándékból teszem, hidd el:
Ne nyúlj hozzá!
A rigó fészekhagyó. Ez azt jelenti, hogy mielőtt megtanul repülni, elhagyja a fészket. A szülők keresik meg a bokrok között, és ott etetik. Nem szabad felvenni!
28L MME tag
Nem értem a gúnyorodat,inkább,ha zavar neked nem írok!!
Én nem sértegettem senkit!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!