Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Véletlenül rá csuktam picit a...

Véletlenül rá csuktam picit a nimfapapagájom lábára ajtót. Mit tegyek? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Vérzett bal lábán egyik lábujja rá tud állni bár sokszor be húzza mert fáj neki gondolom de tud kapaszkodni vele már nem vérzik. Mit csináljak vele itthon? El fertőződés ellen betdin jó? Még mit tegyek! Mikor lesz jobban? Ugyanúgy megy kapaszkodni tud azzal a lábával csak félek ne ferőződjön el.

ma 09:39
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Be kell vinni az állatorvoshoz. Emberi gyógyszer nem biztos, hogy jó a papagájnak is.
ma 10:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Most indulunk. Viszont nem egzotikus orvos. Sajnos egyetlen egzotikust sem tudtam elérni.
ma 10:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy sérülés, esetleg törés ellátásához nem kell egzotikusnak lenni! (De a gyorsaságod sokat számit!)
ma 13:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Már haza értünk. Be kötözték lábujját. Ez nem szorítja el vérkeringését?
ma 14:48
 5/5 anonim ***** válasza:

- Emberi fertőtlenítőtől nem lesz baja.

- A kötést másnap vedd le! HA vérzik, sima sebtapaszt rá!

Ez a szakmai válaszom.

ma 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!