Találtam egy kisgalambot! Mit adjak neki enni?
egyedül nem tud még enni ugye? vizet csöpögtettem a szájába,az tetszett neki.:D
amikor rtepülni tanulnak sokszor kiszállnak a fészekből,de az anyukájuk akkoris eteti,talán neki is a közelben volt a mamája.
vizet,főzz meg kukorícát búzát(törd össze),rizs(főze),búzadara főzve,olvass utána neten.
húú köszi a válaszokat!:)
17/L vagyok amúgy.:) majd írok ha felneveltem és elrepült!:') :D
az úttesten barangolt szegény egy cica meg ott ütögette inkább nem hagytam ott..:/
Nekem is volt egyszer egy galambom :) Igaz, hogy ő már nem volt fióka, de átfagyva találtam rá egy templom sarkában, oda húzódott be télen. Hazavittem és nem akart enni. Apuval be áztattunk vizbe borsót, mert akkor más nem volt otthon és Apu megmutatta hogy hogy kell megetetni. Nagyon óvatosan szét nyitottuk a kis csőrét és lenyomtunk egy egy szemet. Valahogy úgy, mint amikor libát tömnek. Először idegenkedtem tőle, mert azt hittem, hogy fájni fog neki, de nem volt semmi baj. Pár nap múlva megerősödött és már magától tudott enni:) ( Arra sajnos nem emlékszem, hogy még milyen magvat adtunk neki, mert már nagyon régen volt. De az előttem szólók, biztosan jó írják.
Találtam itt neked egy hasznos oldalt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!