Lehetséges-e, hogy sas fiókát vegyek és honnan tudnék egyet szerezni?
Figyelt kérdés
Legjobban egy parlagi sast szeretnék, de nem tudom, hogy honnan és milyen árban juthatnék hozzá.2011. júl. 1. 16:49
1/5 anonim válasza:
Nem lehetséges. Vagy védettek, ha meg mégse, akkor kismillió engedély kell hozzá.
2/5 anonim válasza:
Nem lehetséges. Fokozottan védett madár, az eszmei értéke 1 millio forint (ez nem azt jelenti hogy ennyibe kerül, hanem ennyi büntit kapsz ha elpusztítod).
A világállomány összesen max. 3000 példány ...
Szerintem vegyél inkább hullámospapagájt.
3/5 anonim válasza:
Vegyél inkább valami díszmadarat,vagy papagájt, annak aki sast,sólymot tart, mindenféle engedélye van, emellett regisztrált tagja kell legyen valamilyen madártartási egyesületnek,és óriási helyet kell biztosítania a madárnak, emelett legalább minden héten reptetni!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi :S
És abban tudnátok segíteni, hogy hogyan lehet engedélyt szerezni, persze pontosan hogy mi kell hozzá. Hogyan kerülhetek be egy ilyen szervezetbe? Stb...
-
- Jah és kíméljetek az ilyenektől hogy " vegyél papagájt.."
Köszi!
2011. júl. 5. 02:26
5/5 anonim válasza:
Te huje vagy legalább 25, 30 év tapasztalat kell hozzá amúgy meg egy parlagi sas még egy felnött embert is simán kinyír nekem szarkaim vannak az is irtó nehéz nemhogy egy sas egy hétig nem bírnád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!