Hogy neveljem fel a rozsdafarkú fiókát? FONTOS
Este látam ugrált az utcán a környékünkön meg nincs fészek igy betettem egy kalitkába hogy majd én fölnevelem
1.kérdés: Mivel itassam hogyan?
2.kérdés: 2-3 hetes lehet mit eszik hogyan? Ha 2hónapos lesz etethetem-e szotyival vagy héjájával vagy milyen maggal?
Próbáld megoldani, hogy madármentő helyre kerüljön. Az otthoni nevelésnek, hacsak nem nagyon tapasztalt ember teszi, nem lesz jó vége...
Egyébként:
1. Vízzel. Mivel pici, ne rakj be neki tálat, csak fecskendőből cseppenként, óvatosan itasd.
2. Mivel rovarevő, lisztkukaccal neveld. Mellé szerezz be vitaminokat is.
De tényleg keress szakembert, ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Sok sikert!
Utolsónak: Este találtam ha elengedem biztos elpusztul...mert este volt és a körnéyken sok a macska is csak nem hagyom magára
Felnevelem majd elengedem!
A mi udvarunkon is fészkelnek.5 tojas van benne.Szerintem majd 1-2 kiesik,mert 5-en nem fernek el olyan pici feszekben.Rakuk alajuk halot ha kiesik ne a földre esen mert azonnal kampec.En is szeretnem öt(öket) felnevelni !!
Sok sikert neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!