A hullamos papagajom teljesen megvaltozott . Ujra jol fogunk egyezni?
Figyelt kérdés
3 hete kaptam egy kis him hullamost ,fiatalabb felnott.Nagyon jol egyeztunk ,felallt az ujjamra ,amikor hivtam hozzam jott stb. A tegnp pedig vettem neki egy tojot,egy gyereket.Amiota ott van a tojo engem folyton csipked .Teljesen megvaltozott .Ujra olyan lesz mint azelott ?? Ujra az a kedves papagaj lesz ???Hogyan szeliditsem meg ujra ??2011. jún. 5. 13:53
1/6 anonim válasza:
Szerintem újra szelíd lesz, próbálj megint kedveskedni neki pl. fürtös kölessel és beszélj hozzá. De azt nem értem, miért változott meg. Az enyém nem változott meg, amikor kapott játszótársakat.
2/6 anonim válasza:
Gondolom azért változott meg hirtelen,mert szinte semmiféle kötődés nem alakulhatott ki köztetek 3 hét alatt,ezért amikor megkapta társnak a tojót,te már nem is érdekled,hiszen szinte semmi kapocs nincs közöttetek.
De!Semmi pánik,még simán szelídíthető.Ajánlom a fürtösköleses praktikát,tényleg baromi jó! (:
3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen !!! en fuszallal kinalgatom ,az a kedvenc etele ,ma mar szelidebb volt ,felallt az ujjamra es amikor hivtam hozzam jott !!! Ugy orulok !!!
2011. jún. 6. 14:59
4/6 anonim válasza:
Ez nagyszerű hír! Mondtam én, hogy továbbra is szeretni fog téged! :) Engem is imádnak a papagájaim!
5/6 anonim válasza:
Azért el ne ájulj a ku.rva papagájtól, csoda, hogy nem kaptál idegösszeroppanást mert nem ment az ujjadra. Foglalkozni kell vele, tovább mint 3 hét, és oda fog repülni.
6/6 anonim válasza:
Utolsó,jó lenne ha hangnemet váltanál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!