Mit lehetne kezdeni a csipogókkal?
Figyelt kérdés
Verebek madarak stb. csipognak mit az őrült. De csak 1 szót tudnak: csip.
Kilőni nehéz lenne mert pici meg szinte láthatatlan. De nagy hangja van.
máj. 14. 08:34
11/21 anonim válasza:
Csak arra kerestem rá, hogy biztos jól írom-e a nevét, és nem Hoop vagy valami más... erre most rám akarja tolni :D
12/21 anonim válasza:
Készíts egy tíz órás mixet Diamanda Galás Sátán litániái című slágeréből, és hallgasd azt egész éjjel, attól megnyugszol.
13/21 A kérdező kommentje:
Nem jönnek újak a helyükre azért annyira nem nyüzsögnek.
máj. 14. 11:45
14/21 anonim válasza:
Territoriálisak. A csiripelés is azt jelenti, hogy "Ez az én területem, nyomás innen!"
Ha senki nem híreszteli ezt a tényt, akkor jön a következő nemzedék, aki területet keres.
15/21 anonim válasza:
na, ez a baj, hogy hallod a csipogást, hogy ez az ő területe, de csak nem mész arrébb! Ezért kénytelen ismételni magát, mert nem veszed észre magad! :-D
17/21 anonim válasza:
Megérett az emberiség a pusztulásra.
Enekelnek a madarak az ablakod alatt te pedig meg akarod ölni őket.
Kicsit gondolkozz el ezen.
18/21 A kérdező kommentje:
Kb annyira énekelnek mint egy csipogó. Csip csip csak ezt ismételgetik, ennyit tudnak. Nem énekes madarak.
máj. 14. 17:18
19/21 anonim válasza:
rozsdafarkú lesz az, az tényleg eléggé kattog
20/21 anonim válasza:
Vazulnak forró ólmot öntöttek a fülébe, ez is egy alternatíva és elég végső.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!