Verébfiókát találtam, mit tegyek?
Tegnap este 10 körül találtam egy verébfiókát. Az egyik macskám játszott vele, de elvettem tőle. A kismadár már nagyobbacska, szinte teljesen megtollasodott már, de repülni még nem tud.
Az éjszakát sikeresen átvészelte, és én ma dél körül el viszem a mályi madármentőkhöz.
Az a baj, hogy nem akar enni. Hiába tettem a feje fölé az ételt, nem nyitogatta úgy a csőrét, mint ahogy a kisebb fiókák szokták.
Az lenne a kérdésem,hogy az ilyen nagyobb fiókák etetese is úgy kellene, hogy történjen, mint a piciké, vagy ő már tud magától is enni?
Ha valaki jobban ért ehhez és esetleg megosztaná velem a tudását, nagyon hálás lennék.
Még az is érdekelne,hogyha esetleg délig nem sikerül megetetni, akkor lehet-e emiatt baja? Meddig bírja az éhezést?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Krvára nem okozunk annyi kárt, mivel tenyésztett állatokról van szó nem vadon élő veszélyeztetett fajokról! És mi viszont megesszük, a macska meg dagadtan van tartva és mellette játékból, hobbiból ölöget mindent ami az útjába kerül és mozog-vagy nem, pofozgatja és meg sem eszi.
Betelepítették olyan földrészekre (pl.Ausztrália, Új-Zéland), ahol nem volt és ennek köszönhetően kipusztított jónéhány fajt. Tudod mit jelent a KIPUSZTUL szó? Hogy az adott faj utolsó egyede meghal, vége, nincs több! Örülnék, ha egy szép napon az ember pusztulna ki inkább. Bevállalom a magam halálát, ha a hozzád hasonló alakok is megdöglenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!