Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Verébfiókát találtam, mit tegyek?

Verébfiókát találtam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap este 10 körül találtam egy verébfiókát. Az egyik macskám játszott vele, de elvettem tőle. A kismadár már nagyobbacska, szinte teljesen megtollasodott már, de repülni még nem tud.

Az éjszakát sikeresen átvészelte, és én ma dél körül el viszem a mályi madármentőkhöz.

Az a baj, hogy nem akar enni. Hiába tettem a feje fölé az ételt, nem nyitogatta úgy a csőrét, mint ahogy a kisebb fiókák szokták.

Az lenne a kérdésem,hogy az ilyen nagyobb fiókák etetese is úgy kellene, hogy történjen, mint a piciké, vagy ő már tud magától is enni?

Ha valaki jobban ért ehhez és esetleg megosztaná velem a tudását, nagyon hálás lennék.

Még az is érdekelne,hogyha esetleg délig nem sikerül megetetni, akkor lehet-e emiatt baja? Meddig bírja az éhezést?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2023. jún. 23. 08:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
72%
9-es választ lepontozók, mi van, nem tetszik az igazság?
2023. jún. 23. 11:38
 12/20 anonim ***** válasza:
17%
megérkeztek a macskafóbiások , kártékony a macska és akkor mi van ? ti a mindenapi életetek során is okoztok annyi kárt mint a macskák
2023. jún. 23. 12:02
 13/20 anonim ***** válasza:
17%
krva annyát neki, megeszi a termést a kertemből, nyomjad bele egy bögre forró vízbe
2023. jún. 23. 12:26
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Szedj még hozzá egy tucatot, nagyon finom verébfi levest lehet belőle.
2023. jún. 23. 12:32
 15/20 anonim ***** válasza:

Krvára nem okozunk annyi kárt, mivel tenyésztett állatokról van szó nem vadon élő veszélyeztetett fajokról! És mi viszont megesszük, a macska meg dagadtan van tartva és mellette játékból, hobbiból ölöget mindent ami az útjába kerül és mozog-vagy nem, pofozgatja és meg sem eszi.

Betelepítették olyan földrészekre (pl.Ausztrália, Új-Zéland), ahol nem volt és ennek köszönhetően kipusztított jónéhány fajt. Tudod mit jelent a KIPUSZTUL szó? Hogy az adott faj utolsó egyede meghal, vége, nincs több! Örülnék, ha egy szép napon az ember pusztulna ki inkább. Bevállalom a magam halálát, ha a hozzád hasonló alakok is megdöglenek!

2023. jún. 23. 12:41
 16/20 anonim ***** válasza:
15: Az vágod, hogy az ember miatt hány ezer faj pusztult már ki véglegesen a Földről?
2023. jún. 23. 12:46
 17/20 anonim ***** válasza:
#16 jajj hát köszönjük, nélküled ezt sose tudtuk volna meg! Meteorok miatt is sok faj pusztult ki, akkor már mindegy is, gyorsan irtsunk ki mindent, amit lehet, már oly' mindegy! Csak a cirmi hadd járhasson szabadon, az a lényeg!
2023. jún. 23. 13:04
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Soha a büdös életbe nem értem, mit lehet egy macskán szeretni. Én 1x röhögve néztem végig, ahogy a pitbullom széttép egyet. Valahogy nem lett lelkiismeretfurdalásom. :]
2023. jún. 23. 16:09
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
18 neked valszeg kezeletlen mentális betegséged van
2023. jún. 23. 19:34
 20/20 anonim ***** válasza:
18: Ezt nevezik úgy, hogy pszichopata. Ok nélkül élvezetből gyilkolás, kínzás élvezete nem tartozik az egészséges kategóriába. Jó ha tudod.
2023. jún. 23. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!