Találtam egy kis verebet akinek csak most nő ki a tolla, szerintem fiú ,mivel etessem és milyen szükségletei vannak?:) pl kalitka stb... ja és olyan válaszokat lécci ne hogy macskával, légpuskával
A verebek is azt csipogják
Finom ez az eleség
Ki a nyerset nem szereti
Abból lesz jó feleség
Nem lesz könnyű feladat!...eléggé 50-50%-os eredménnyel.
A veréb mindenevő, a bogaraktól kezdve a magvakig, gyümölcsökig mindent eszik. Hogy aztán ez a verébbabára is igaz e, azt nem tudom.:(
Én az akvarisztikai üzletekben próbálkoznék első lépésben.
Ott vennék vékony, hosszú csipeszt és tubifexet (vékony kis férgek) és talán kaphatóak rovarok is.
De mivel a veréb már védett madár, lehet elvinném Madármentőkhöz, esetleg egy Állatkertbe.
Addig is egy kis segítség:
https://www.youtube.com/watch?v=Q3g5XqXZWOU
A kommenteket is érdemes elolvasni!
Etetés és itatás
A macskák számára készült konzervhús; a túróból, reszelt sajtból, főtt tojásból álló keverék; a forrázott lisztkukac; a nyers marhahús (elsősorban szív) az elsősegély jellegű madáretetés alapanyagai. A horgászboltokban kapható légylárvával (csonti, csontkukac) ne etessünk, mert ezek magas ammóniatartalma mérgező a madarak számára!
A szülei keresik,etetik, vidd vissza!
Tollas fiókát nem szabad hazahozni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!