Találtam egy kis verébfiókát. Mit csináljak?
Tegnap sétálni voltunk és ott ült egyedül , fészek nem volt a közelben.Nem volt szívünk otthagyni. Mit csináljak vele.
Attam neki párizsit , beleraktam a csőrébe és lenyelte , ivott is mikor a csőrét vízbe értettem.
Segítsetek!
A hülye válaszoktó kíméljetek!
Ha már tollas a fióka, akkor kár volt hazavinni. Már kirepült a fészekből de a szülei még tovább etetik. Ilyenkor az a legjobb ha vissza viszed oda ahol találtad.
A párizsi sem az embereknek, sem a madaraknak nem megfelelő táplálék.
Helyette inkább keményre főtt tojás darabkákkal etesd.
Párizsit azért ne adj neki elsősorban, mert sós és fűszerezett, ízesített. Nem állatoknak való! A hústartalmáról ne is beszéljünk.
Előző által javasolt főtt tojás oké, és túró pl, na meg kukacok, bogarak.. Esetleg macskakonzerv.
Mindent vízbe mártva, hogy igyon is.
Amúgy nem kellett volna elhoznod, ha már repülni tanul! A szülőmadár etette valószínűleg. Csak a jelenléted miatt elbújt, de a fiókáját megtalálta volna a csipogásáról...
Ennyi idő után ne vidd már vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!