Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Hogy tudok itthon kikelteni...

Hogy tudok itthon kikelteni egy tojást?

Figyelt kérdés

Van egy olyan házifeladatom a hétre, hogy otthon kell kikeltenem egy tojást, de semmit nem mondott el a tanár, csak azt, hogy ránk bízza a feladatot, oké én megszerzem a tojást(olyat amiben kiscsibe van)de nem tudom, hoygan tarthatom házilag olyan melegbe, hogy tényleg kikeljen.

Aztán tanulmányoznunk kell a fejlődését két hónapon át, de nem tudom hogy kelhet ki.

Kérlek segítsetek.

Ui:Nem tudom, hogy adhat ilyen hülye, feladatot egy egyetemi professzor:S, bár már gondolkodtam egyszer egy szobacsibébe:)

2010. szept. 8. 13:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
csinálj a pipiről egy képet, biztos nagyon cuki :)
2010. szept. 22. 18:47
 22/25 A kérdező kommentje:

Srácok, nagy a baj:( tegnap egész nap bőgtem! Sajnos Kori meghalt:,( A húgom vadászgörénye ne kérdezzétek hogyan kiszökött a szobájából és ketrecéből és valahogy be jutott az én szobámba. Anyu mondta, hogy holtan talált az én kis drágámra. Az a rohadt vadászgörény. Haragszom a húgomra, mert direkt megkérdeztem, hogy tud e vigyázni Luciferre és még fel is háborodott, hogy nem bízok a flelősségteljességében. Nagyon szomorú vagyok:( Nagyon megszerettem azt a kis tollcsomót. Annyira vigyáztam rá. Mikor tudtam magammal vittem a barátomhoz is, de most fontos dolgot kellett intézzek és nem akartam 2 órán át vonatoztatni. Megkértem anyát, hogy vigyázzon rá, mert tudtam, hogy otthon lesz. A hü*lye húgom, meg nem figyelt a görényre. Tudom, hogy jobban kellett volna vigyázzak rá, de nem vihettem magammal a hivatalba. Nem hiszem el, hogy arra a 4 órára senki sem tudott figyelni rá. Pedig direkt megkérdeztem, mert, ha nem értek volna rá, elvittem volna a barátomhoz, vagy valami. Megoldottam volna. De erre aztán nem számítottam. Hogy nem lehet észre venni, hogy kiszökök egy görény???? és hogy ment át az ajtón???? A húgom egy kis emó izé, aki nem tud semmire figyelni, csak arra, hogy a 2 méteres körmei feketék legyenek. De nem is baj. Nem kellet figyelni másra, csak arra, hogy a görény ne kóstolja meg az én egyetlen és első házi kedvencemet!!! Anya meg nem tudom, hogy nem vette észre.

Nagyon szomorú vagyok. Hiányzik. Most egyedül kell aludnim és reggel senki nem fog a fülembe csipogni:(

2010. szept. 22. 19:01
 23/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Szegény pipike...

Szerintem hozz egy másik tojást, hátha ki tudod kelteni.

Vagy tarts kiscicát, a cicák is aranyosak..

:(

2010. szept. 23. 10:40
 24/25 eszo ***** válasza:

Szia!!

Csak most olvastam, amiket azóta írtál..először is tökre örülök, hogy sikerült kikeltetned, bár azért ez az 5 óra alatt sok mindent nem lehetett elrontani:-)

És nagyon sajnáolm Kori hercegnőt!

De ha így megszeretted talán sikerülne egy másikat is kikeltetned..

még1* sajnálom..de gondolj arra, hogy neked legalább volt egy kiscsibéd:-)

legalább kaptál vmi jutalmat ezért a nagy feladatért?

2010. szept. 23. 15:38
 25/25 anonim válasza:
Hát jól behülyítetted az embereket, ezt merem állítani. A kis pipikéd nagyon jól van, tök cuki, mikor valaki képet kér azonnal azt írod bocs meghalt. Már első perctől kezdve gyanús volt a sztorid...
2016. febr. 26. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!