Hogy tudok itthon kikelteni egy tojást?
Van egy olyan házifeladatom a hétre, hogy otthon kell kikeltenem egy tojást, de semmit nem mondott el a tanár, csak azt, hogy ránk bízza a feladatot, oké én megszerzem a tojást(olyat amiben kiscsibe van)de nem tudom, hoygan tarthatom házilag olyan melegbe, hogy tényleg kikeljen.
Aztán tanulmányoznunk kell a fejlődését két hónapon át, de nem tudom hogy kelhet ki.
Kérlek segítsetek.
Ui:Nem tudom, hogy adhat ilyen hülye, feladatot egy egyetemi professzor:S, bár már gondolkodtam egyszer egy szobacsibébe:)
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat:)
A tojásért holnap megyek:)Eddíg a mamája ült rajta, ma 14 napos:), kicsit félek, hogy mi lesz, de majdcsak megoldom.Nagyon szépen köszönöm a válaszokat főleg az elsőt:)
Nem nem akartam tesztelni senkit sem, én vagyok a legjobban kiakadva miatta, de hát ez van:S h*lye és készXD
Nem szeretném megfőzni, de szeretném melegen tartani, a lámpát ma beszereztem és egy hőszigetelt üveges falú pici "dobozkát" is amin van egy kis ajtó meg a tetje is nyitható.
A lámpa pedig azt mondta a csaj, hogy valami tekerő izén kell beállítani a helyiség(doboz)nagyságát és a kívánt hőfokot:) Nem gondoltam volna, hogy ilyen értelmetlen dolgokra fogok el***ni 17.000-ft-ot:S
Ha van még valami hasznos tippetek kérlek osszátok meg velem:)
Köszönöm mégegyszer:)
szia!
nagyon szívesen a tanácsokat! :-)
Remélem sikerülni fog, bár a legjobb tényleg az lenne ha a kotlósmama keltené ki..
nem kevés pénzt áldoztál rá!
majd jelentkezz, hogyan alakult! kíváncsi vagyok!
Sok sikert!
Hááááááhááááááhááááááááá:DXD
Csak nevetni tudok magamon, mert feleslegesen bas***am ki ennyi pénzt, mivel kiderült, hogy a tojás 19 napos amit kaptam:D
Részben boldog vagyok, mert kikelt a kismanó:), de azt a pénzt költhettem volna másra is:D
SZóval kb öt órát töltött csak a dobozkában és elkezdett kopácsolni.Kinyitottam a dobozt és figyeltem, de nem segítettem neki, mert féltem, hogy baja lesz:)
Egyszer csak sikerült neki kitörnie a tojáshéjat. Onnantól kezdve kb 20 perc volt mire kihámozta magát:)És sipákol mint valami harcicsirkeXD
De nagyon édes, kis törpilla. Honnan tudom ilyen idős korában a nemét?És mit javasoltak, hogy nevezzem él?:D
Hülye kérdés volt, de szeretném elnevezni, mert meg fogom tartani:)
Most itt alszik az ágyamon:DNagyon cuki, és olyan hangosan szuszog:D:D
Kis pejehes pipi:)
A harmadik kérdés, hogy hol altassam, mert egyedül az ó helyén nem hajlandó, csak ha magam mellé veszek és beledörgöli a kis fejét a kezembe:)
LÉgyszi gyors válaszokat, hogy alhat e velem az ágyban, vagy sem?
Igen, azt hiszem ezt fogom tenni, max beteszem mellé a kezem:)
Köszönöm:)
Túléltük:D bár egész éjjel csipogott:D
A dobozban aludt, betettem mellé a kezem, de én nem túl sokat tudtam:D
Folyton éhes, vagy nemtudom, de mindíg "sipákol" és ha megetetem egy időre abbahagyja, amúgy a néni akitől vettem, azt mondta, hogy adhatok neki párizsit, vagy ilyeneket.
Hát azt adok neki, meg főztem egy nagyon pici borsót és abból adtam neki 2 szemet meg egy csipetnyi párizsit:)
Enyi elég, vagy többet, esetleg mást adjak enni?
Helyzetjelentés:)
A csibém kislány és Korina királylány a neve:D XD
Annyira cuki:)
Egy csirke nem igazán való szobába, de azthiszem nagyon megérte, hogy bevállaltam ezt a csibeprojectet:d
Köszönöm a hasznos válaszokat:)
Most naplót vezetünk a fejlődéséről:) minden eggyes milliméter változásáról írok:D
Már órára is bevittem egyszer és kiderült, hogy 12 emberből, akik bevállalták, egyedül az én csibém maradt meg:(
Mondjuk mind elrontották, valaki a kikelésben segített, valaki kutyakajával etette, valaki meg nem tartotta elég melegen:S
De ha ti nem lennétek az én Korim se lenne itt:)
Szóval ezúton is köszönöm szépen:)
Ui:A szobacsibe folyton éhes és csipog:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!