Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Egy fecske ráfészkelt a...

Egy fecske ráfészkelt a gázcsőre, a főbérlőm le akarja veretni velem hogy kárt tesz a csőbe de én nem szeretném zaklatni őket. ilyenkor??

Figyelt kérdés
2021. júl. 11. 06:59
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

17#

Helyileg hol van a lövöldöző ismerősöd?

2021. júl. 11. 16:11
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
Gondolod igazat írtam? Csupán csak arra voltam kíváncsi, hogy mennyire botrankoznak meg az emberek!
2021. júl. 11. 19:09
 23/31 anonim ***** válasza:
34%

Gondolom. Azt is gondolom, hogy beszartál most, hogy esetleg ip cím alapján megkeresnek.

Sajnos sokan lövöldöznek madarakra, így mutatják meg, hogy ők mekkora kemény legények egy pár grammos védtelen, kedves állattal szemben.

A vicced is téged minősít.

2021. júl. 11. 23:18
 24/31 anonim válasza:

Húzd az időt szeptemberig! Szeptember elején, esetleg közepén elmennek a fecskék.

Jelenleg az első fészekalj kirepülése, a második fészekalj tojásrakása folyik.

Ha már üres lesz a fészek, csinálni kell vele valamit.

Igenis tud kárt tenni a vezetékben a fészek, a jelenséget úgy hívják korrózió.

A gázszolgáltató kötelezi a tulajdonost a vezeték tisztán tartására, és időnkénti átfestésére - nem véletlenül.

Egy lehetséges megoldás, a fészek alá helyezett lemez. Nálam 2. fészket lámpára rakták.

Ha elfelejteném, szeptemberben írj nekem privátot, hogy küldjek fotót a megoldásról! A 2. fészket nem tudom most fotózni a madaraim zavarása nélkül.

2021. júl. 11. 23:22
 25/31 anonim ***** válasza:
45%

23!

Meghogy beszartam! :D ne nevetess már. A sok kocsog allatvedo idegeit akartam csak húzni, mert sajnos egy állat már különlegesebb bánásmódban részesül, mint sok ember. Egyél szart! Bohóc

2021. júl. 12. 20:53
 26/31 anonim ***** válasza:
43%

*különebb - akart lenni.

A másik, ha be is azonosítanák a lakhelyet, mégis melyik ismerősöm lenne az? Ki támasztja alá a a valosagalapjat annak, amit írtam? Te tényleg ennyire hulye vagy? :D

2021. júl. 12. 20:56
 27/31 anonim ***** válasza:
37%

Különlegesebb is!

Az állatok direktben nem bántanak hacsak nem érzik magukat veszélyben. Elfogadnak úgy ahogy vagy, nem érdeklik vékony vagy, dagi vagy, szép vagy, mozgássérült stb.

Önzetlen tiszta szeretetet adnak amit az emberek nem, bele értve magamat is, mert mindenki vár cserébe valamit!

Az emberek meg ok nélkül bántják az állatokat.

Az más ha neked ugrik egy kutya, mert veszett stb. De erről is ki tehet? A " gazdája" aki kibaxta az utcára.

Nem kell messzire menni, köcsög meg te vagy meg bohóc.

Nagyon jó ember lehetsz.

Pusztítunk mindent magunk körül,mert az ember azt hiszi ő az Istencsászár.

A Föld az egyetlen lakhelyünk és pusztítjuk.

Sírunk, hogy meleg van de fákat nem ültetünk, sírunk hogy nincs fehér karácsony stb stb

2021. júl. 12. 23:03
 28/31 anonim válasza:

Sikerült lefotózni a 2.fészket, mert a fecskéim átköltöztek a 1.fészekbe költeni:

[link]

Előfordulhat, hogy a fészek alját le kell vágni egy ilyen lemez beépítéséhez. Ha ügyesen csinálod, nem probléma. A fészkeket amúgy is tanácsos takarítani, mert egy nyár alatt ilyen undi dolgok gyűlnek össze bennük:

[link]

Én január, február hónapban szoktam a fészkeket takarítani, és fertőtleníteni. A fészkekbe egy kevés kókuszrostot teszek, mert azt a tolltetű nem szereti.

*

Ha a fecskék egészségesek, nyugodtak akár 5 - 6 méterre is meg lehet őket közelíteni, jól tűrik a fényképezést. Egy jó géppel, erős optikai zoommal ilyen fotókat lehet csinálni:

[link]

2021. júl. 21. 17:51
 29/31 anonim ***** válasza:

Ne verd le mert védett görcsök, verje le a főbérlőd és akkor őt büntetik meg. Ha nem büntetik akkor úgy is jó, szintén meg van oldva.

Én levertem a francba télen mindet már rég, mert agyonszartak mindent, meg a döglött fiókát a járdára dobták, ebből én nem kérek. Szomszédjaim is hasonlókép jártak el.

2023. máj. 1. 14:58
 30/31 anonim ***** válasza:

Egy biztos utolsó, ti is mind meg fogtok dögleni.

Meg a szomszédaid is.

Te meg abba a vízbe szarsz, amiből iszol is. Hacsak nem saját fúrt kutad van.

Telhetetlen, kenyelmes, pusztító társaság. Nem tudtok semmit építeni csak romboltok. Esetleg a saját kis kádár-kockát persze. Ami nem rólatok szól annak pusztulnia kell. De amint az elején is mondtam..

2023. máj. 1. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!