Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Milyen műfecskefészket vegyek?

Milyen műfecskefészket vegyek?

Figyelt kérdés
Nézegettem fecskefészkeket, már meg van honnan szeretnék venni. Ott két fecske fajtának van fészek. Nekem molnár vagy füsti fecskének való kell? Isaszegen egy családi házra szeretném rakni. A kert nagy és rengeteg fa van benne, ha ez számít a fecskéknél. Nem tudom megállapítani melyik fajta szokott a környéken lenni, mindig csak alulról látom őket.

2021. jún. 12. 23:05
A kérdező szavazást indított:
molnár fecske
füsti fecske
mindkettő fele-fele arányban
egyharmad molnár, kétharmad füsti
egyharmad füsti, kétharmad molnár
8 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Alulról könnyű megkülönböztetni. A molnár fecske hasa és torka is fehér, a füstifecske hasa fehér, de a torka sötét színű és van egy piros vagy rozsdaszínű foltja. Ha megnézed a google képeket, akkor látni fogod, hogy miről van szó. Illetve a farkuk is másabb.
2021. jún. 13. 20:59
 2/2 anonim ***** válasza:
2021. jún. 13. 21:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!