Találtam egy kismadarat. Hogyan neveljem?
Milyen fajta lehet? Mivel és hogyan etessem?
Nincs ilyen állat mentő sajnos a közelben
Így néz ki:
Lisztkukacokkal próbáld meg és hívd fel a madármentőket.
Tragédia különben, hogy iskolában nem tanítják meg!!
Magyarországon, ahol ennyi feketerigó van! Meddig tartana biológia órán felhívni rá a figyelmet???
Hogy nem vesszük fel, nem visszük haza! Ez a tanár felelőssége is.
"mindenképpen megpróbáljuk visszatenni a fészekbe, ha kipottyan belőle"
Mondjuk a feketerigót pont nem, mert az nem kipottyan, hanem kiugrik. Ekkora madarat a szülők már a földön, bokrok alján nevelnek tovább.
Ha érte jöttek a szülők és etetik, akkor hagyd békén. Meg kell figyelni, hogy tényleg etetik-e(messziről, türelmesen)
Én inkább rozsdafarkú fiókának nézem, de nem tudom. Mindkettő lisztkukacot kaphat. A legjobb a madárnak, ha a szüleivel nő fel. Ha esetleg dolgozni jársz vagy iskolába, akkor felejtsd el a nevelést. 0-24-es feladat.
Ha annyira nem értesz hozzá, hogy fecskének nézed, akkor pedig főleg, vidd vissza és várd meg a szülőket ha jönnek, ha nem, akkor pedig a hozzád legközelebb eső önkéntest/mentőhelyet tárcsázd de azonnal:
Több óra éhezée miatt elpusztulhat. Az pedig a te hibád lesz, és évekig emlékezni fogsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!