Egy kismadarat találtam! Segítség mit csináljak? (atöbbilent)
na szóval.ma sétáltunk a barátommal az utcán,és megláttam egy kismadarat,nagyon megsajnáltam és haza is hoztam rögtön.
Egyik barátnőmtől kaptam egy madárkalitkát de nem vittem még neki vissza kölcsön adta de nem ez a lényeg hanem hogy abba beleraktam,tettem be neki egy kupakba vizet,meg mindenféle magvat...(ahogy elnéztem nem tud még repülni,kb 1 hónapos lehet de nem értek ehhez csak tipp) .. és ki vittem az udvarra erre a macska elkapta és beleharapott a szárnyába...szegény csak ül egyedül .. és nem csinál semmit..:S ül a sarokban és bámul kifele.adtam neki a kezemmel egy kis kenyeret,azt megette ... meg egy kis vizet nyomtam a szájába neki fecskendővel azt is megitta majd behoztam a szobámba és azóta nem mozog sokat csak tekint jobbra,ballra ... mit tegyek?:o
tartsam meg? vagy mi? IRJATOK LÉCCI
Ha van penzed ra akkor doki..Bar en igen allat imado vagyok de ha egy verebet fogtal arra biztos nem aldoznek,nem mintha amugy megengedhetnem magamnak.Alapbol haza se kellett volna vinned,mert ha kis madar meg akkor kiesett valszeg a feszkebol es igy biztos nem talal haza se,sehogy,kis eselyet is elvetted.
Vagy aldozol ra penzt vagy valahova kirakod,de benne van a pakliba,hogy a macskanak kaja lesz...
Pl azért vagy barom, ha kicsit is utánanéztél volna a madarak etetésének, akkor tudnád, hogy a legtöbb madárfajnak TILOS kenyeret adni, mert ezek erjedésnek indulva gyomor- és bélgyulladást, akár a madarak pusztulását okozhatják.
2. Macskád van és te felelőtlenül kivitted az udvarra, a macskád megnyomorgatta a szárnyát, és ha komoly baja lett nem tud majd repülni orvosi ellátás nélkül soha..
Te meg itt kérdezgetsz, minthogy orvoshoz vinnéd. Tudod mit csinál most nálad a ketrecben???? SZENVED!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!