Papagájokat ilyenkor ki lehet tenni?
Most készült nekik egy kinti házikó, szigetelt faházról van szó.
Eddig úgy voltak hogy egy mellékhelyiségbe napközben nyitott ajtó mellett
tavasszal kerültek ki, estére ajtót becsuktuk
Ha én ki teszem őket most új helyükre nem lesz bajuk a közelgő hidegtől? Van nekik fennt odú is abba szoktak aludni.
És arról nem is beszélve, hogy a cikk amit mutatsz, ott egy mesterséges közeg miatt kialakult helyzetről beszélünk, magyarán az ember beavatkozásával, segítségével, és nem egy természetes dologról, ahol önmagában tudna egyedül megélni, ha kis kedvencet akarsz jól tartani, ahhoz lényeges tudnod az őshonos természetes viselkedését, hogy tud mi a legjobb, és legoptimálisabb hogy jól érezze magát.
A papagáj fajtája milyen is?
21-es de télen nem 15 fok van Magyarországon.
Olvastam a teljes cikket, de mint írtam, nem mindegy milyen papagájokról van szó, és írtam, hogy a tollazatuk nem alkalmas ilyesmire mivel nem vízálló. Pl. a fagy veszélyre is figyelnie kell, fűtött ülőrúd, mert ha lefagy a lába akkor utána nem fogja tudni használni és ugye van olyan papagáj aminek az orcáját is védeni kell.
Szóval felelőtlenség amit írt, mivel nem részletezte a kinti odu tartalmát, azt sem hogy fokozatosan lett-e hozzászoktatva, a takarmányozási listát, körülményeket, a vedlés folyamatást, és hogy a téli tollak megvannak-e már, és a vízről sem írt semmit, és tudnám sorolni.
Ilyen opciókkal állatkínzás, és a válaszai alapján nem a papagájai jóléte érdekli, csak hogy bizonygassa, hogy de vannak papagájok amik bírják a telet, igen mert akklimatizálódtak fel volt sorolva milyen fajták. Szóval nagyon nem mindegy milyen papagájokról van szó.
Értve de a kérdezőnek a faház fűtetlen az egy dolog hogy szigetelt, de szigetelve a - 10 fokban odabent nem 15 fok lesz. Érted már miért írtam, hogy ezekkel az opciókkal állatkínzás.
És a válaszaiból leszűrve nem fog költeni fűtésre is.
Ha kibírnák, az állatkert nem problémázna trópusi házat és körülményeket hozni létre az érdekükben.
Ha még Magyarország sőt képzeld Románia egyes állatkertjeiben is fűtik a madárházakat, akkor lehet, hogy te gondolod rosszul.
Természetesen mivel ez az ország még a balkánhoz tartozik inkább, mint nyugathoz, azt csinálsz velük amit akarsz sajnos.
Ha meg nem akarod fűteni, akkor mi a lóf_sznak kérdezed meg a véleményünk?
Ha angliában lennénk, feljelentenélek, IP cím alapján kikeresgélnének, és tartanának egy razziát nálad, mert ott nagyon komolyan veszik az állatok jólétét, illetve tartási körülményeit.
Szóval sajnálom a madarakat, egyebet tenni nem tudok.
Minimum 15 fok kell nekik. Nem közelgő hidegről van szó, hanem itt a hideg, ma éjjel kb.5 fok lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!