Véletlen megtanúlt tőlem egy csúnya mindatot barátnőm beszélő papagája. Nem akarja abbahagyni. Mit csináljak?
A barátnőm vallásos,és elutazott pár napra..Addig rámbízta a papagáját.Egy darabig minden oké volt,amég a macskája le nem vert egy vázát,én meg rákiabálltam hogy: K. va anyád már..(aznap nem voltam a legjobb formában). Ez elhangzott párszor,és a gond az,hogy a madár megtanulta XD..(Barátnőm mivel vallásos utálja a káromkodást).
Eleinte vicces is volt, de már kb 2 napja nem fejezi be. Ha meglát a madár, egyből elkezd k..va anyázni.
Próbáltam másra rátanítani,de valamiért ezt mindíg elismétli. Barátnőm holnap után jön haza. Aki ért ezekhez a madarakhoz..megmagyarázná miert...pont egy mondat maradt meg neki,és mivel lehet leszoktatni róla??
Negatív kommentekre ,illetve poenkodásra most nincs szükségem,bármennyire vicces amúgy ez az egész,nem szeretném ha a barátnőm megharagudna.
Ja,videochat.
De akkor írd le az elérhetőséget privátban.
Jól van most már, fejezd be! 28-as válaszoló által linkelt kép alapján egyértelműen lebuktál. Fentről a 4. kép. Egy az egyben ugyanaz.
Hülyíted itt a népet, de viccnek azért jó volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!