Véletlen megtanúlt tőlem egy csúnya mindatot barátnőm beszélő papagája. Nem akarja abbahagyni. Mit csináljak?
A barátnőm vallásos,és elutazott pár napra..Addig rámbízta a papagáját.Egy darabig minden oké volt,amég a macskája le nem vert egy vázát,én meg rákiabálltam hogy: K. va anyád már..(aznap nem voltam a legjobb formában). Ez elhangzott párszor,és a gond az,hogy a madár megtanulta XD..(Barátnőm mivel vallásos utálja a káromkodást).
Eleinte vicces is volt, de már kb 2 napja nem fejezi be. Ha meglát a madár, egyből elkezd k..va anyázni.
Próbáltam másra rátanítani,de valamiért ezt mindíg elismétli. Barátnőm holnap után jön haza. Aki ért ezekhez a madarakhoz..megmagyarázná miert...pont egy mondat maradt meg neki,és mivel lehet leszoktatni róla??
Negatív kommentekre ,illetve poenkodásra most nincs szükségem,bármennyire vicces amúgy ez az egész,nem szeretném ha a barátnőm megharagudna.
Ez legalább cuki trollkodás!
Nem mond ilyesmit, csak, ha sokat hallja.
Most mondtam h9gy elhangzott párszor!!!Olvassatok már🤦♀️🤦♀️..
NEM EGY HALLÁS UTÁN MONDTA..hanem a sokadik után.
Nem tudom milyen fajta. Ilyen..szines..nem értek hozzá ,csak etetni kellet volna.
Barátnőmet meg ha megkérdezem még gyanakodni kezd. Eddig se érdekeltek az állatok,mahd pobt most fognak. Egyszer talán említette ,hogy Játó papagáj vagy mi.
Igazából sok infót nem kaptam róla,mert annyi lett volna a feladat,hogy minden nap megetetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!