Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Véletlen megtanúlt tőlem egy...

Véletlen megtanúlt tőlem egy csúnya mindatot barátnőm beszélő papagája. Nem akarja abbahagyni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A barátnőm vallásos,és elutazott pár napra..Addig rámbízta a papagáját.Egy darabig minden oké volt,amég a macskája le nem vert egy vázát,én meg rákiabálltam hogy: K. va anyád már..(aznap nem voltam a legjobb formában). Ez elhangzott párszor,és a gond az,hogy a madár megtanulta XD..(Barátnőm mivel vallásos utálja a káromkodást).

Eleinte vicces is volt, de már kb 2 napja nem fejezi be. Ha meglát a madár, egyből elkezd k..va anyázni.

Próbáltam másra rátanítani,de valamiért ezt mindíg elismétli. Barátnőm holnap után jön haza. Aki ért ezekhez a madarakhoz..megmagyarázná miert...pont egy mondat maradt meg neki,és mivel lehet leszoktatni róla??

Negatív kommentekre ,illetve poenkodásra most nincs szükségem,bármennyire vicces amúgy ez az egész,nem szeretném ha a barátnőm megharagudna.

2020. máj. 11. 15:34
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
Milyen fajta papagáj?
2020. máj. 11. 15:39
 2/42 anonim ***** válasza:
100%

Ez legalább cuki trollkodás!

Nem mond ilyesmit, csak, ha sokat hallja.

2020. máj. 11. 15:40
 3/42 anonim ***** válasza:
100%
Egy alkalom után nem tanul meg egy mondatot a papagáj. De poénnak aranyos.
2020. máj. 11. 15:43
 4/42 A kérdező kommentje:

Most mondtam h9gy elhangzott párszor!!!Olvassatok már🤦‍♀️🤦‍♀️..

NEM EGY HALLÁS UTÁN MONDTA..hanem a sokadik után.

Nem tudom milyen fajta. Ilyen..szines..nem értek hozzá ,csak etetni kellet volna.

2020. máj. 11. 15:45
 5/42 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz nem párszor kellett elhangoznia hogy megtanulja. Vagy te non-stop ku.rvaanyáztál?
2020. máj. 11. 15:47
 6/42 A kérdező kommentje:

Barátnőmet meg ha megkérdezem még gyanakodni kezd. Eddig se érdekeltek az állatok,mahd pobt most fognak. Egyszer talán említette ,hogy Játó papagáj vagy mi.

Igazából sok infót nem kaptam róla,mert annyi lett volna a feladat,hogy minden nap megetetem.

2020. máj. 11. 15:49
 7/42 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem így működik, nem tanulnak ilyen gyorsan. Több napig kell vele ismételgetni, hogy megtanuljon akár 1 szót is...
2020. máj. 11. 15:50
 8/42 A kérdező kommentje:
Igen miután azt is epmondtam h9gy nem goltam a legjobb passzban. És mivel a kacska valami olyat tört össze,ami pótolható de egy vagyok jóhogy egész nap k..va anyáztam. Előszőr a macskával,majd a szilánkok feltörlése közben..és még párszor a telefonba a haveromnak. Ott azér elég sokszor elmondtam. Viszont ez nost nem segít,mert nekem az kell,hogy mitől hagyja abba.
2020. máj. 11. 15:51
 9/42 anonim ***** válasza:
100%
Sőt talán még keveset is mondtam, mert hetekig, hónapokig is eltarthat, persze függ a madár fajtájától is, meg hogy mennyire okos.
2020. máj. 11. 15:52
 10/42 anonim ***** válasza:
87%
És te mitől hagyod abba a kamuzást?
2020. máj. 11. 15:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!