Véletlen megtanúlt tőlem egy csúnya mindatot barátnőm beszélő papagája. Nem akarja abbahagyni. Mit csináljak?
A barátnőm vallásos,és elutazott pár napra..Addig rámbízta a papagáját.Egy darabig minden oké volt,amég a macskája le nem vert egy vázát,én meg rákiabálltam hogy: K. va anyád már..(aznap nem voltam a legjobb formában). Ez elhangzott párszor,és a gond az,hogy a madár megtanulta XD..(Barátnőm mivel vallásos utálja a káromkodást).
Eleinte vicces is volt, de már kb 2 napja nem fejezi be. Ha meglát a madár, egyből elkezd k..va anyázni.
Próbáltam másra rátanítani,de valamiért ezt mindíg elismétli. Barátnőm holnap után jön haza. Aki ért ezekhez a madarakhoz..megmagyarázná miert...pont egy mondat maradt meg neki,és mivel lehet leszoktatni róla??
Negatív kommentekre ,illetve poenkodásra most nincs szükségem,bármennyire vicces amúgy ez az egész,nem szeretném ha a barátnőm megharagudna.
Nekt3k minden kamu?
Ebbe mi az akkora meglepetés?
Sokszor hallota a madár,ezt le is írtam,aztán egyszer csak elkezdte visszamondani.
Válasz viszont még mindíg nincs ,hogy mit csináljak vele. Rakjak be zenét? Vagy mi.
Semmi. Ha egyáltalán valós a problémád vagy csak az emberek problemamegoldo képességét tesztelgeted és röhögsz rajtuk.
Legjobban jársz, ha elmondod h.a macska folyamatosan hülyeségeket csinált te pedig trágárul szidtad a papagáj meg eltanulta. Szeretik a r betűs szavakat taníts meg neki valami szeretlekes cuccot vagy répa retek mogyoró..mittudomén.
A csajod dühös lesz megharagszik aztán megnyugszik, örülni fog, hogy ilyen szépen meggyóntad neki.
Amin gondolkozz el: ha csak a mellei/egyéb testrészei/ágybeli teljesítménye miatt vagy vele, akkor ez inkább rövidtávú dolog. Ő"vallásos"ahogy mondod, te magasról teszel az egészre. Ő szereti az állatokat, téged nem érdekelnek, sőt. Olyan viszonyban sem vagytok, hogy ezt a papagájos történetet őszintén megbeszéljétek. Szóval nem jósolok nektek sok időt.
Persze ha egyáltalán van csajod.
Nem tudom,kik válaszoltak eddig,de nekik se volt állatuk.
Én dolgoztam 5 évet kisállat kereskedésben.Nem fogok neked szakszavakkal jönni,mert ha nem érdekelnek az állatok hiába mindok fajtát,ugyse tudnád mi melyik. Írtad,hogy színes. Gondolom arra gonolsz,mint ami a filmekben a kalózoknak van. Megismétlem. Nem gúnyolódok,csak így egyértemlű.A fiamnak is mindíg így mondtam.
Szóval. Lehet egy madár elég tanulékony.Nem biztos,hogy tőled tanulta. Lehet hallota már ezt elötted is,csak egy szerencsétlen pillanatban mondtad ki az utolsó simítást neki.Azért mondta akkor amikor téged lát,mert hozzád tudja fűzni az új tapasztalatát.
Elfelejteni nem figja,de talán ráveheted,hogy más élmény jusson eszébe rólad.Legyél ott többet. Ismételgesd más szavakat. Amikor kimondja azt a mondatot,koppincs a csőrére,csak meg ne "csípjen".Vagy takard le. Amit a legjobban tanúl az a fütyülés. Ugyanazt a ritmust fütyűld el sokszor. Azt könnyebb memorizálnia.
Szerintem amúgy, barátnődnek is kicsúszhatott párszor a száján.
17. Hát nem tudom te milyen boltban dolgoztál, de "szakértelmed" nulla...
A kérdező leírta, hogy jákó papagáj, ami nem színes, hanem szürke. Semmilyen papagáj nem tanul meg ilyen gyorsan szavakat, de ezt már előttem többen is jól leírták.
#16. Nem nem a melleire megyek. Vannak közös dolgaink,de a vallás,és az állatok kivétel ezalol.Ez a kettő pont nem. Ahogy őt sem érdekli a szobrászat. Nem kell mindenben megyeggyeznünk.
És igen valós probléma,csak mivel én nem értek hozzá azt gondoltam talán valaki mond valamit, de már igazából csak azét érzem hülyén magam,hogy erre az oldalra írtam ki,mert itt kb senki nem vesz komolyan semmit,ha egy picit is eltér a mindennapos dolgoktól.
#17.
Köszönöm,majd kipróbállom.
Én még sosem hallotam káromkodni a lányt. Persze nem is együtt lakunk.
Azzal tisztában vagyok,sok sokat káromkodok,de elötte mindíg figyeltem erre. Ezekben a napokban,meg igazából,kicsit elengedtem magam.
A csörére nem merek rákoppintani pert parázok a madártól.Viszont a letakarást,megpróbálom.
Neked meg a szövegértésed lehet nulla.
Irta hogy színes a madár.A fajtára annyit írt hogy talán jáko..de nem írta biztosra. HA figyelmesen elolvastad volta,leírta a kérdező,hogy nem figyelt ezekre oda.!
Meg ez is le van írva,hogy elég sokszor hangoztak el a dolgok. Már napok óta ha jól vettem ki..A madár igen igy gyorsan tanúl! Van amit igen,van amit nem. Ennyire egyszerű.
Egyszerűbb,mint kötözködni.
Kezdve ott,hogy én legalább próbálok tanácsot is adni ,nem pedig csak kötöm az ebet a karóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!