Mit jelent a száraztápokban, hogy "egész", "friss", illetve "dehidratlát", "szárított" hús?
Figyelt kérdés
A száraztápban minden hús szárírott, nem?
Vagy hogy kell ezt elképzelni?
2019. júl. 22. 17:04
1/3 anonim válasza:
Magasabb hústartalom jön ki ha frisset írnak rá, mivel 80%-a víz, ami a gyártás során elveszik.
Ha a dehidratált/szárított hús tartalma magas a tápnak, az sokkal jobb arány :)
2/3 A kérdező kommentje:
De egy táp hátulján használják olykor az összes kifejezést egyszerre...
Pl. Van benne 25% friss bárány és 20% szárított, stb.
2019. júl. 22. 23:13
3/3 anonim válasza:
ezt hivják marketingnek. jobban hangzik a 25% friss bárány mint az 5% száritott bárány, meg igy a csomagolás elejére is nagyobb hus %-ot lehet írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!