Mit tud csinálni egy macska kint, egész éjszaka?
Éjjel 11 körül kikéretszkedik, reggel 7-8 óratájban ér haza.
(ivartalanított kandúr)
Bóklászik, találkozik más macskákkal, esetleg elalszik valahol.
Én nyugodt erdős, patakos területen lakom, itt van néha róka is, de leginkább macskák és ha éjszaka kinézek az utcára, akkor csak jönnek-mennek, nyilván keresik az élelmet, előfordul hogy hajnal 1 körül ha kimegyek megcsörgetem a zacskót, jönnek akár 3-an is :D
Ja, egy pockot és fél verebet...
Munka miatt szoktam éjszaka autózni falvakban, rengeteg macskát látok, főleg jó időben, de még télen és eső után is, mikor csupa víz minden. Jönnek-mennek, némelyik az árokparton vadászik, talán rovarokra, vagy esetleg pockokra.
Néha a területi és erőviszonyvitákat döntik el az azonos neműekkel, máskor az ellenkező neműekkel romantikáznak.
Ha annyira érdekel tess. Van kamerás is.
Mert te este követed a macskád, hogy megtudd mit csinál? Vagy mitől elkeserítő, hogy a kérdező ezt még nem tette meg?
Nálunk wc re jár ki este a macska, utánna meg alszik a hinta ágyban, vagy bóklászik a környéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!