Ugyen nem lesz baja?
Van egy 3 hónapos fiúmacskám, bezárjuk éjszakára a melléképületben egy olyan helyre, ahol fel tud menni a padlásra, tehát van mozgástere, vagyis majdnem, mert a padláson van minden lim-lom. Szóval én este olyan 8 előtt vagy után pár perccel adok neki enni, aztán bezárom. Reggel pedig anya szokott neki enni adni, és kiengedni őt. Szóval ma reggel pedig nem engedte ki, nem adott neki enni, mert a roh@adt nővérem, aki elvileg napallergiás, egész nap kint ül a napon és úgy olvas. Szóval a macska az enyém, csak ugrál mindenkire, és ezért nem engedhetem ki. A családom megmondja hogy hogyan bánjak a macskámmal! És én azért nem engedhetem ki mert a nővérem olvas kint a napon. Mert különben ugrálna rá, azt meg nem szereti. Én meg itt sírok a gép előtt, mert számomra ez már állatkínzás. Ha kiengedném meg persze hogy én lennék a hibás! Ez komolyan állatkínzás? csak mert nekem nem csak a cicámat kínozzák hanem már lelkileg engem is. :'(
Légyszí csak állatbarátok írjanak.
U.I: Úgy utálom őket!!! Ő egy macska, neki mozogni, játszani kell!!
17:49:
Azthiszem, sikerult majdnem kiirnod magad az emberisegbol, hogy a "Fogyatekos" szot, mint valasztott, negativ vonaskent alkalmaztad.
Nincs mirol vitaznunk, nincs mirol veszekednunk, te meg a szegenysegi bizonyitvanyert sem folyamodhatnal...
Azthiszem, tenyleg nincs minden rendben veled, igy meg "nem funny" - nezesd meg magad, mielott eletvezetesi tanacsokat adsz egy 12 evesnek.
Milyen választ vársz a kérdésedre? DE lesz baja, szerintem, ha legközelebb bezárjátok felakasztja magát, vagy elvágja az ereit a kaszával.
23:21
Attól, hogy mártírkodsz itt a "fogyatékos" szó fölött, még nem leszel kevésbé csökkent értelmű.
Bár ahogy olvasom az írásaid, tuti hogy a vöröskeresztnél vagy vmi humanitárius szervezetnél dolgozol, csak akkor azt nem értem, hogy van időd írogatni a hülyeségeidet, most h még mindig árvízkészültség van, szerintem elkélne a segítséged máshol is
FOGYATÉKOS!
Kedves kerdezo, ne is foglalkozz vele, o abban leli oromet, ha a nalanal gyengebbekbe "belerughat".
Hiszen olvastad, szerinte az, aki a "vöröskeresztnél vagy vmi humanitárius szervezetnél dolgozik" az "fogyatekos" vagyis, eletkeptelen.
Az o ars poeticaja szerint, aki segitsegre szorul, vagy segitseget nyujt annak aki segitsegre szorul, az eletkeptelen, hulladek. Nem hinnem, hogy tobb gondolatot erdemel ezekutan. Na o tenyleg "beteg". -_-!
Mindegy, azert ir ide, mert tudja hogy a kerdezo egy gyerek, es nem tudja megvedeni magat - es o ezen perverzul elvezkedik. Inkabb nem irom le, mi a velemenyem errol a dologrol.
(Megyek is vissza "homokzsakot pakolni" ...)
Úgy tűnik, te is beletartozol a funkcionális analfabéták táborába. Hol írtam azt, hogy aki a vöröskeresztnél, vagy hasonló helyeken dolgozik az fogyatékos? Én azt írtam, hogy TE, egyedül TE vagy fogyatékos.
Mások segítése nagyon szép dolog, amúgy, de ha ez párosul egy olyan mértékű intelligenciahányad hiánnyal mint ami nálad felfedezhető, akkor jönnek létre az ilyenek mint te, akik egy szánalmas kérdésre válaszolván, a saját veséjüket is odaadnák a macskának, hátha leáll a sajátja a padláson.
Ne forgasd ki a szavaimat, mert ezzel is csak fogyatékosságodat erősíted...
12:48: jolvan, jolvan, igazad van, de tenyleg. Mostmar lenyugodhatsz, mielott meg agyverzest kapsz a melegtol. :P
(Azert orulok, hogy nem vagyok olyan fogyatlan mint te, de tenyleg...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!