Ugyen nem lesz baja?
Van egy 3 hónapos fiúmacskám, bezárjuk éjszakára a melléképületben egy olyan helyre, ahol fel tud menni a padlásra, tehát van mozgástere, vagyis majdnem, mert a padláson van minden lim-lom. Szóval én este olyan 8 előtt vagy után pár perccel adok neki enni, aztán bezárom. Reggel pedig anya szokott neki enni adni, és kiengedni őt. Szóval ma reggel pedig nem engedte ki, nem adott neki enni, mert a roh@adt nővérem, aki elvileg napallergiás, egész nap kint ül a napon és úgy olvas. Szóval a macska az enyém, csak ugrál mindenkire, és ezért nem engedhetem ki. A családom megmondja hogy hogyan bánjak a macskámmal! És én azért nem engedhetem ki mert a nővérem olvas kint a napon. Mert különben ugrálna rá, azt meg nem szereti. Én meg itt sírok a gép előtt, mert számomra ez már állatkínzás. Ha kiengedném meg persze hogy én lennék a hibás! Ez komolyan állatkínzás? csak mert nekem nem csak a cicámat kínozzák hanem már lelkileg engem is. :'(
Légyszí csak állatbarátok írjanak.
U.I: Úgy utálom őket!!! Ő egy macska, neki mozogni, játszani kell!!
Hány éves vagy? 7?
Elég kemény szavak egy kislánytól, már ne haragudj. Sok gyereknek nem lehet kisállata, még egy hörcsög sem jut nekik, neked meg ott egy cica és azon kezdesz el rinyálni, hogy a szüleid nem engedik ki a pajtából.
1 örülj neki, hogy lehet egyáltalán állatod, megköszönhetnéd szüleidnek, hogy egyáltalán megengedték, mert ha nemet mondanak, akkor sose lesz macskád.
Nagyon szépen leírtad, hogy te csinálod ezt, meg azt amit kell a macskával, de ha ezeket nem te csinálnád, akkor ki csinálná meg? Magától értetődő, hogy ezeket el kell végezni, nem kell itt felvágni azzal, hogy te cseréled az almot. Te veszel minden cuccot a macskának, ne haragudj, van saját jövedelmed? Mert ha nincs, akkor kitől kapod a pénzt? És itt megint csak a szüleidnek járó köszönethez jutottunk el.
Teljes mértékben jogukban áll, hogy azt mondják, most nem jöhet ki a macska mert.
Ha meg nagyon sírsz,m menj be utána, vagy őt vidd be a házba.
Ja és amint már írtam, menj és keress inkább barátokat, nem normális az, hogy egy macska áll hozzád a legközelebb.
Kedves 18:29.
Az on empatikus erzeke elerte egy furt bananaet! Jutalmat, egy vodor disznotragyat atveheti a ugyfelszolgalaton...
De most komolyan, szerinted, mennyire "normalis" az a kozosseg, ahol a amugy mar ongyilokprobas, fenyallergias nover kiul olvasni a napra, es zavarja egy macskakolyok?
Es nem szolnak semmit, mikor egy gyerek a szemukbe mondja, hogy milyen minuszosok?
Ha ebbe belegondoltal, olvasd vissza amit irtal, es sirj... De ha szerinted jolvan az ugy, ahogy irtad/gondoltad, harapd kette a halokabelt...
Gyenge oltások, bár legalább szépen megcicomáztad a megfogalmazást. Menjünk vissza az egész elejére, még mielőtt a napallergiás nőér kiülne a napra, és az antiszociális kislány leoltaná a saját szüleit.
Szerinted normális, hogy egy kb 12 éves kislánynak a macskája az egyetlen barátja? Mert valahogy nem tudom elképzelni, hogy ha lennének barátai, akkor egész nap a szobájában sírna a macska miatt. Akkor inkább elmennének a strandra, vagy tollasozni, vagy biliárdozni, bicajozni, napozni, és még sorolhatnám.
Ehelyett, csak a macska lelki nyugalmával van elfoglalva. Nem mondtam h helyes döntés a szülőktől, hogy bezárják a macskát. De azért nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát.
Sírni sajnos nem tudok az itt megjelent szánalmas kérdéseken, bár egy picit sajnálom őket, hogy ennyire nincs körülöttük normális közösség, de sokszor mosolygok az ilyeneken...
Te, mi baja a nővérednek, hogy nem nyúl a macskához, de rúgdossa? Orvosi segítségre lenne szüksége már csak az öngyilkossági kísérlet miatt is...
Válaszova a kérdésre, nem lesz baja, de nem is tesz jót neki, hogy bezárjátok (éjszakára az más). Egyébként pofon egyszerű, ha fájdalmasan nyávog, akkor nézd meg, hogy van-e vize, étele és vidd ki magadhoz, játsz vele, kergessetek fűszálat, birkózzon a kezeddel, stb. Van, hogy kényelmesen szundít a hűvös pajtában, azt is látni fogd. Bár, ha túl sokáig va csendben, azért nyiss rá, hátha baj érte...Legyél vele, erre van szüksége egy kiscicának.Ha már megengedték, hadd nőjön fel cica módjára. Már nem kell sok idő és megtanulja, hogy jobb, ha kerüli a nővéredet. A családoddal meg próbáljatok meg konszenzusra jutni valahogy, mert ahogy nézem, mindenki ludas ebben a sztoriban, azaz mindenkinek volt már egy-két rossz húzása ami miatt kölcsönösen tartjátok a haragot...
Utolsónak. Azt szoktuk, birkózik a kezemmel, lábammal, bogarakat, fűszálat kerget, és plüssmackóval alszik, akkor annyira édes :)
Köszönöm a válaszokat!
15:41
Nekem sajna tényleg nincsenek barátaim. Egy se. Legjobb barátom sincs sajnos. A családom is csak azért szeret mert nekik kötelező. Ha nem lennének a családom nem is szeretnének.
A "hallokábel" meg egész finom volt, bár kicsit sótlan.
Fogyatékos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!