Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ugyen nem lesz baja?

Ugyen nem lesz baja?

Figyelt kérdés

Van egy 3 hónapos fiúmacskám, bezárjuk éjszakára a melléképületben egy olyan helyre, ahol fel tud menni a padlásra, tehát van mozgástere, vagyis majdnem, mert a padláson van minden lim-lom. Szóval én este olyan 8 előtt vagy után pár perccel adok neki enni, aztán bezárom. Reggel pedig anya szokott neki enni adni, és kiengedni őt. Szóval ma reggel pedig nem engedte ki, nem adott neki enni, mert a roh@adt nővérem, aki elvileg napallergiás, egész nap kint ül a napon és úgy olvas. Szóval a macska az enyém, csak ugrál mindenkire, és ezért nem engedhetem ki. A családom megmondja hogy hogyan bánjak a macskámmal! És én azért nem engedhetem ki mert a nővérem olvas kint a napon. Mert különben ugrálna rá, azt meg nem szereti. Én meg itt sírok a gép előtt, mert számomra ez már állatkínzás. Ha kiengedném meg persze hogy én lennék a hibás! Ez komolyan állatkínzás? csak mert nekem nem csak a cicámat kínozzák hanem már lelkileg engem is. :'(

Légyszí csak állatbarátok írjanak.

U.I: Úgy utálom őket!!! Ő egy macska, neki mozogni, játszani kell!!

2010. júl. 11. 11:28
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
Ezek hülyék. Csak azért nem engedik ki, mert szeret ugrálni? A macska, ha erőszakos is, pár elhesegetés után le se fogja szarni a nővéredet. Főleg ilyen melegben elzárni a macsekot...Pff...Ezt tényleg nem kéne hagyni, nem normális dolog.
2010. júl. 11. 11:34
 2/37 A kérdező kommentje:
Hát ez az! De mit csináljak?? :'(
2010. júl. 11. 11:36
 3/37 anonim ***** válasza:
Semmi gond, ha a novered napalergias es kint olvas a napon, akkor mar csak ugyis hetei vannak hatra... Annyit mindenki kibir -_-! (Defurcsacsalad...)
2010. júl. 11. 11:38
 4/37 anonim ***** válasza:
Kérd meg őket, hogy úgy legyen ott a cica, hogy te vigyázol rá.
2010. júl. 11. 11:39
 5/37 anonim ***** válasza:

engedd ki, Lecsesznek? Szarni rá!

Max Elmondod magadban 5000x-szer a roh@djá meg úgy utállak-ot...

Nekem van 3 macsekom, ők is bevannak most zárva,

nehogy kimenjenek enni, mert nem szabad műtét elött enniük.

én is sajnálom őket, de próbáld meg ha nem engeded ki őket,

hogy te mész be hozzá! Látod hogy van, Lessz társaságod aki megért , + így lessz kivel játszania, és nem unatkoztok, ha meg meleg van bírd ki, legalább látják hogy ha a macska szenved, te nem hagyod, vagy te is vagy senki!

2010. júl. 11. 11:40
 6/37 A kérdező kommentje:

ja, pár hónappal ezelőtt már majdnem öngyilkos lett mert tiszta depresszió, komolyan mondom én szúrkolok neki!!!!

Utolsónak: Én mondtam, de olyan gyors meg ügyes az a kiscica, hogy alig tudom elkapni, anyám meg engem hibáztat azért hogy ilyen :(((

2010. júl. 11. 11:41
 7/37 A kérdező kommentje:

Oké, ez jó ötlet én megyek be hozzá :(

De úgy félek hogy a viselkedésük miatt egyszer már nem fog lejönni a padlásról amikor meglát engem :'(

2010. júl. 11. 11:43
 8/37 anonim ***** válasza:

Egy 3 hónapos kiscica játékos, ez így természetes. Viszont az nem természetes, hogy egy meleg, poros helyre bezárjuk, csak azért, mert játékos. Én még olyan macskát nem láttam, hogy állandóan valakin ugráljon (most a nővéredre gondoltam), főleg, ha az illető személy nem szereti. Tehát ez csak egy rossz kifogás. Hogy tud valaki ennyire utálni egy kölyökmacskát??? Csak nézed, hogyan játszik, már rögtön jó kedvű leszel!!! Felüdülés a léleknek egy ilyen kis jószág!

A kérdésedre válaszolva: Én a helyedbe kiengedném és játszanék vele (esetleg távol a nővéredtől, ha nagy az udvar), hogy ne másszon a nővéredre. Amúgy is ebben a melegben hamar el fog álmosodni, és keres egy árnyékos helyet aludni.

2010. júl. 11. 11:47
 9/37 anonim ***** válasza:

11:47-es újból

Amúgy, ha nagyon meleg van, ahova be van zárva, és nincs friss víze, hogy ihasson, igenis lehet fizikai baja is (nemcsak lelki), kiszárad! Sürgősen itasd, ettesd meg!

2010. júl. 11. 11:52
 10/37 anonim ***** válasza:

hallod, én is nagy állatbarát vagyok, de hogy a tesód halálát kívánod, hát talán nem véletlenül akart öngyilkos lenni. szerthetnéd kicsit az embereket is.

a cicád játékos, most még tuti ugrál a tesódra, de később megtanulja, hogy ő nem span és békénhagyja.

menj be a macsekhez, ha már nem hozhatod ki, bár én beszélnék a helyedben az anyukáddal, az sem állapot, hogy egész nap be legyen zárva, mert a tesód kint olvas! attól ne félj, hogy "kiábrándul" belőled és egy idő után oda sem jön. minél kevesebben babusgatják, annál inkább fogja várni tőled a játékot, a símogatást

2010. júl. 11. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!