Megsimogattam egy kiütéses kóbor cicát. Ugye nem nagy baj?
Figyelt kérdés
Az orrán, a tarkóján es a hátán voltak fehéres színű sebek, mintha a szőre is hullott volna ott. Szerintetek mi lehet az?2019. júl. 1. 12:55
11/16 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod tőle ne aggódj. Inkább segíts rajta, de ha te nem tudsz a körülményeid miatt akkor kérj meg valakit aki bevallalna egy beteg cicát. Pont ezeket a cicakat tudom sajnálni a legjobban és legszivesebben mindegyiken segítenek, ha lenne lehetosegem. Rengeteg macska, kutya van gazdi nélkül az utcákon. Visszafizeti neked duplán ha segítesz rajta és hihetetlenül jó érzés segíteni egy ilyen állatka.
12/16 anonim válasza:
Nagyon vigyázz, hogy milyen macskát simogatsz meg mert kiskoromban én is megsimogattam egy teljesen egészségesnek tűnő macskát és rózsa-hámlásom lett.
13/16 anonim válasza:
Kétlem,hogy ezt macskától kaptad utolsó. Főleg hogy lappang. Tehát valószínűleg már fertőzött voltál mikor a macskát megsimogattad és semmi köze hozzá.
14/16 anonim válasza:
Bőrgyógyász mondta utolsó úgyhogy ezen ne vitázz légyszi :).
15/16 anonim válasza:
Valszeg a piacon vette a diplomáját. A macska nem hordozza ezt a vírust. Nem él meg benne. Ez ember vírus.
16/16 anonim válasza:
Légy nyugodt nem lesz semmi bajod! Én is megsimizném. Alapos kézmosás és kész. Jó dolog segíteni egy kobór cicán. Meghálálná. Nem tudok ellenállni ha meglátok egy szerencsétlent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!