Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Megsimogattam egy kiütéses...

Megsimogattam egy kiütéses kóbor cicát. Ugye nem nagy baj?

Figyelt kérdés
Az orrán, a tarkóján es a hátán voltak fehéres színű sebek, mintha a szőre is hullott volna ott. Szerintetek mi lehet az?

2019. júl. 1. 12:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Neked nem lesz tőle bajod, de ha meg tudod fogni a cicát, segíts rajta, vidd el orvoshoz. Valószínűleg valamilyen élősködője vagy bőrbetegsége van. Lehet, hogy pont azért állt meg neked, hogy segítséget kérjen tőled.
2019. júl. 1. 13:03
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha pl gomba akkor simán elkaphatod.
2019. júl. 1. 13:04
 3/16 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon simán idejött hozzám félelemérzet nélkül, először mintha észre se vett volna, elment előttem és utána mikor megsimogattam, nekidörgölőzött a lábamnak is.
2019. júl. 1. 13:06
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én az összes szembejövő bolhás koszos akármilyen kóborciccet megsimogatom,szeretem őket,nem tudok elmenni mellette ha jön dörgölőzni. Még soha nem kaptam el semmit. A legtöbb macskabetegség nem terjed emberre,főleg nem egy simitől. Nem megnyalogattad..
2019. júl. 1. 13:13
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Csak remélhető, hogy nem kapott el tőled pluszban még valamit.

.

Neked jólesett, hogy hagyta magát megsimogatni, neki jólesett, hogy megtetted, egy erős kézmosás után nyugodt lehetsz.

Ha van rá kellő anyagi forrásod, látogasd meg vele az állatorvost.

2019. júl. 1. 14:38
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Én már 35 éve szedek össze minden kóbor macskát, kutyát.Főleg a betegeket, mert azok senkinek nem kellenek.Még soha semmit el nem kaptam tőlük!

Utolsó cica egy kórház előtt gubbasztott, mindenki nagy ívben kikerülte.Úgy néztek rá az emberek, mintha Ufó lennék, mikor kosztümben/gyűlésre mentem volna pont/lehajoltam hozzá, majd ölbe vettem, be a kocsiba.Szinte megálltak, megnézni ezt a hülyét.

A cicán 1 szál szőr se volt, csak a vörös, ragyás,tiszta seb, véres bőre, a 2 begyulladt szemével nem is látott, tiszta taknyos volt, eszméletlen.Egész úton hálásan dorombolt.

Hazavittem, kaját, vizet kapott, átöltözés.

2019. júl. 1. 14:47
 7/16 A kérdező kommentje:

Bár szánalmat érzek a cicák iránt, sajnos nem áll módomban magamhoz venni, de fel tudom venni a kpcsolatot megfelelő személyekkel ezügyben, amit meg is teszek.

Az alapos kézmosás természetesen nem maradt el utána, ahogy hazaértem.

2019. júl. 1. 15:10
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugtató hogy mások is úgy gondolják akármilyen büdös koszos egy macska akkor is cuki kis dögök és imádnivalóak. :D Legszívesebben mindet hazavinném hogy királyi életet éljenek és imádott házikedvencként élhessenek csóró kis hajléktalan helyett. Mind párnát érdemel az ablakban és kényeztetést.
2019. júl. 1. 15:11
 9/16 A kérdező kommentje:
Utolsó: ez így van, az ilyen kóbor macskák érdemlik meg a legjobban a szeretetet, mert meghálálják, ha segítünk nekik.
2019. júl. 1. 15:13
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a szomszéd két kismacskáját "loptam el". Odahozott két icipici satnya cirmoskát télen aztán kivágta őket a kertbe. Szegények minden nap ott csöveztek remegve a teraszon,kaját nem kaptak mert "majd fognak maguknak". Egérirtásra lettek odatéve. Meguntam és "eltűntek" a szomszéd nagy "bánatára" (értsd le se xarta hanem tavasszal hozott még felnőtt macskákat valahonnan,akik szintén hozzám költöztek amint felfedezték a saját macskáim tálját kint tele kajával) Sajnos elpusztult a két cirmoska tüdőgyulladásban,nem tudták már megmenteni őket semmivel,azonnal megfáztak amint kitették őket a hóba ezek a "kedves" emberek :( A felnőtt cicák megvannak,gondolom közrejátszott hogy nem 2-3hónaposan a -10ben kezdték az életüket. Vígan élnek nálam,a többi cicc is elfogadta őket.
2019. júl. 1. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!