Megsimogattam egy kiütéses kóbor cicát. Ugye nem nagy baj?
Csak remélhető, hogy nem kapott el tőled pluszban még valamit.
.
Neked jólesett, hogy hagyta magát megsimogatni, neki jólesett, hogy megtetted, egy erős kézmosás után nyugodt lehetsz.
Ha van rá kellő anyagi forrásod, látogasd meg vele az állatorvost.
Én már 35 éve szedek össze minden kóbor macskát, kutyát.Főleg a betegeket, mert azok senkinek nem kellenek.Még soha semmit el nem kaptam tőlük!
Utolsó cica egy kórház előtt gubbasztott, mindenki nagy ívben kikerülte.Úgy néztek rá az emberek, mintha Ufó lennék, mikor kosztümben/gyűlésre mentem volna pont/lehajoltam hozzá, majd ölbe vettem, be a kocsiba.Szinte megálltak, megnézni ezt a hülyét.
A cicán 1 szál szőr se volt, csak a vörös, ragyás,tiszta seb, véres bőre, a 2 begyulladt szemével nem is látott, tiszta taknyos volt, eszméletlen.Egész úton hálásan dorombolt.
Hazavittem, kaját, vizet kapott, átöltözés.
Bár szánalmat érzek a cicák iránt, sajnos nem áll módomban magamhoz venni, de fel tudom venni a kpcsolatot megfelelő személyekkel ezügyben, amit meg is teszek.
Az alapos kézmosás természetesen nem maradt el utána, ahogy hazaértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!