Miért vesznek egyesek drága pénzen játékokat a macskájuknak, amikor olyan egyszerű tárgyakkal is elvan, mint egy kupak?
Figyelt kérdés
2019. máj. 18. 10:02
1/7 anonim válasza:
Ugyanazért, amiért egyesek sportkocsival járnak be dolgozni tömegközleledés helyett. Nem kutakodunk más pénztárcájában, mert fordított esetben te lennél a legjobban felháborodva, hogy egy gazdag idegen fószer ne akarja neked megmondani, hogyan kell megtakarítani és befektetni. Nahát. :)
2/7 anonim válasza:
Ezt én sem értem, teljesen értelmetlen dolog, és én sem szoktam értelmetlen dolgokra költeni. De aki megteszi, hát egészségére.
3/7 anonim válasza:
Mert magának (is) veszi, nem csak a macskának. NEKI örömöt okoz. Miért is ne tenné, ha telik rá?
Én pl. 2. hete járom olyan önitató után a boltokat, ami NEKEM tetszik, pedig az állatomnak mindegy lenne, csak működjön. De nekem kell évekig nézegetni azt, ami most választok. (Persze, addig is van egy régi önitatója, csak nagyobbat szeretnék.)
4/7 anonim válasza:
Sosem fogom megérteni, egyesek miért mások szokásain csámcsognak?
5/7 anonim válasza:
Mert engem zavarna, ha a földön heverne mindenféle nem oda való dolog, olyan putris érzésem lenne tőle. Tudom, hogy eljátszana a kupakkal is, de én jobban érzem magam, ha egy egérkével játszik, vagy én is tudok vele pl játszani, ha pálcás játékot veszek.
6/7 anonim válasza:
Mert szebb mint a kupak. Egyébként az én macskám a gurulós dolgokat szereti, pl ping pong labda, alufólia golyó, gumilabda. De nagyon hülyén néz ki😃
Én sem veszek drága játékokat, de biztos jobban néz ki, mint ezek
7/7 anonim válasza:
Az enyéimnek a vett játékok vmiért sosem voltam érdekesek. Alufólia labda, tejeskupak, dió, elcsórt babszem, virágcserépből aprókavics, gyömöszölni meg egy zoknilabda. Van nekik még egy nagy kartondoboz, amire kisebb-nagyobb lyukakat vágtam, ebből ki-be ugrálnak, vagy nyúlkálnak, egyik kint, másik bent van és így játszanak. Ebbe is vannak kis házilag készített zörgős bigyók. Csináltam egy hurkapálcából, kapucnifűzőből és kicsi szőrös plüssből "kergesd-kapd el" játékot, meg van egy lézerfény tollunk, amivel sötétben marhajókat baromkodunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!