Ajánlanátok jó macskakaja amit internetről könnyen be lehet szerezni és jó minőség, de nem drága?
A barf macskáknál is bevàlt módszer, de ott mások az arányok.
Illetve ez egy tápos kérdés.
Én carnilove márkával etetek, főként száraztápot adok. Napi 2 alkalommal eszik, kétnaponta a vacsija konzerv.
Egyébként a száraz-nedves adagolásáról megoszlanak a vélemények.
Én zooplusról rendelek. A nagy kiszerelés, ha megfelelően tárolod (száraz, hűvös helyen) akkor nem romlik meg és így sokkal olcsóbb.
Az iams, happycat, josera olcsóbbak, talán a purina one is, és ezek nem olyan rosszak.
Én applaws-sal és royal canin fajtatáppal etetek. Ezek olyan 1800/kg körül vannak nagy kiszerelésben. Egy-egy bevásárlás hónapokig is elég.
Nedves tápot nem szoktam neki adni, felesleges 80%-a nedvességtartalom. Inkább natúr tonhalkonzervet kap, azt nagyon szereti. Elég drága, úgyhogy ez nem ilyen mindennapi csemege.
Mindennap adok nedvestápot a macskának. A macskák kevés folyadékot isznak, a táplálékból (zsákmányállat testnedvei) veszik fel a folyadékot. Így vannak összerakva, ezt nem a divat dönti el. Állatorvosunk és kollégái hasonlóan etetnek.
Mi most yarrah bio-t eszünk a zooplus.hu-ról, a korábbi kajánk a kedvenc ízekben megszűnt. Emellett eszik valamennyi szárazat, Royalt, amit én már nagyon nem csípek, de eddig mást nem fogadott el helyette.
Jobbnak tartanàm pl. Purizont.
Ezek mellett van vagy 2 itató tálkaja.
Kérdező, sztem a zoopluson nézzétek körbe, a német gyártásu kaják (ki lehet választani) se rosszak (mac's, grau, granata pet), árban sztem ilyen szakadékok vannak.
Amit ne: alutasakos, szaftos, 4% hus (szoja) tartalommal, nagyon óccsók, nagyáruházbol ne, ilyenek, hogy whiskas es tarsai, ne. (az gyakorlatilag éhezés)
Megnézed az összetételét, elol legyen, hogy hús, milyen állat húsa, legyen megnevezve, hany %, ne szerepeljen:állati melléktermékek, csontliszt, húsliszt, lehetőleg gabonamentes legyen, és olyan összetevok legyenek, amit ugy nagyjából megertesz, hogy mi. (kivéve a hamu, az egy minosegi mutató).
Amugy nyersetetésből macskának inkább a prey etetést szoktak, abban nincs zöldség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!