Megint ellopták szerint a macskámat, mit tegyek?
Semmit nem engednek a szüleim, mert ez csak egy szar macska, meg mennyire hülye vagyok, ha ezzel foglalkozom...
Kijárós. Hétvégén 2 napra bezárták a felettünk nyaralók. Elnevezték aznivartalanított kandűrt Orsinak. A macska ijedten valahogy hazaszökött, ők meg keresték.
Most megint 1,5 napja nincs macska. A nyaralók meg elmentek...
Semmit nem engednek tenni, mert lesz helyette másik macska. Én még addig is elmennék, hogy megszerzem a nevüket és feljelentem, plusz felkeresem őket...
Biztos, hogy elnyúlták, ezer százalék. Ha rám hallgattak volna, az első eset után pár napig bezárni a macskát és ezeket elküldeni a...
Így ezt buktam. Ki tudja mit tesznek vele, ha Orsit ivartalanítani akarják felvágják, mire kiderülne...
Egyszer a hülye szomszéd átjött, hogy engedjem el a kutyáját, mert a kerítés alatt átjött hozzám.
Még meggyanúsított, hogy bezártam a retek kutyáját, miközben az én tüzelő szukám hátán volt egész nap.
Legszívesebben mindkettőt agyonütöttem volna.
Ez hogy jön ide??
Ez ivartalan kandúr, nem párzani ment át...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!