Megint ellopták szerint a macskámat, mit tegyek?
Semmit nem engednek a szüleim, mert ez csak egy szar macska, meg mennyire hülye vagyok, ha ezzel foglalkozom...
Kijárós. Hétvégén 2 napra bezárták a felettünk nyaralók. Elnevezték aznivartalanított kandűrt Orsinak. A macska ijedten valahogy hazaszökött, ők meg keresték.
Most megint 1,5 napja nincs macska. A nyaralók meg elmentek...
Semmit nem engednek tenni, mert lesz helyette másik macska. Én még addig is elmennék, hogy megszerzem a nevüket és feljelentem, plusz felkeresem őket...
Biztos, hogy elnyúlták, ezer százalék. Ha rám hallgattak volna, az első eset után pár napig bezárni a macskát és ezeket elküldeni a...
Így ezt buktam. Ki tudja mit tesznek vele, ha Orsit ivartalanítani akarják felvágják, mire kiderülne...
Ezen
" Ki tudja mit tesznek vele, ha Orsit ivartalanítani akarják felvágják, mire kiderülne..."
és az első válaszolón röhögök hangosan, barátom megkérdezte mi bajom van. :D
Bocs, ha nem kamu, ki lehet deríteni az ott nyaralók számét, nem?
Most ez kamu ugye? :D Meg bocs nem hülye az állatorvos hogy egy ivartalan kandúrt fel kéne vágjon hogy lássa, nem nőstény...
Amúgy meg semmit nem tudsz tenni, de ne legyen másik cicátok...
Most lehet röhögni, de kajak azt hiszik róla, nőstény...
Tegnap körbenéztem a vendégház körül, nincs senki, ahogy a macska sem, elmentek... A macskámmal együtt.
Én mimdent megtennék, de nem engedik, mert megmondják bolond vagy, hogy macskát keresel stb...
Akkor kellett volma jobban vigyázni rá, de nem vagyok itthon, mikor egyszer ellopták és nem kienegedni... Ha megszerzem az adatokat is letagadják. Vagy ha nagyon messze élnek? Kimegy a rendőrség ott is, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!