Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lehetséges, hogy megint terhes?

Lehetséges, hogy megint terhes?

Figyelt kérdés

A macskám május elején fialt de pár hetes korukban valami megfojtotta a kicsiket. Azt vettem észre, hogy nagyobb a hasa. Az egyik ismerősöm szerint megint terhes azért mert az előzőket megölte valami. Lehetséges ez?

Amúgy eddig kétszer fialt.

2010. júl. 5. 16:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem ivartalaníttatod?!?!
2010. júl. 5. 16:52
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

valami megfojtotta a kicsiket? ja persze...:S

vidd dokihoz és kipakolja a szerencsétlen jószágot

2010. júl. 5. 16:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Sőt akkor is lehetne ha a cicái élnének, mert amikor már nem szoptatja őket simán pározhat megint.
2010. júl. 5. 17:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
mit értesz azon, hogy valami megfolytotta a kicsiket?
2010. júl. 5. 17:03
 5/8 A kérdező kommentje:

"valami megfojtotta a kicsiket? ja persze...:S

vidd dokihoz és kipakolja a szerencsétlen jószágot"

A padlásra fialt és valami görény vagy menyét (nem tudom mi) kb 3 hét után megölte őket. Vérzett a szájuk és a fülük, sőt az egyiknek letépte a lábát a másikat meg kettéharapta. Összesen 4-en voltak abból hármat darabokban megtaláltunk a negyediket nem. Nyugi nem én öltem meg és amúgy is szeretem az állatokat. Bocs..

2010. júl. 5. 17:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Ja meg az anyjuk összeverekedett vele.
2010. júl. 5. 17:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
attól még meglehet fogni a macskát és ellehet vinni ivartalaínttani, Azt hiszed jó ez nekI??? hogy ellik élete minden évében? akár többször is?...
2010. júl. 5. 21:07
 8/8 anonim ***** válasza:
2010. júl. 5. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!